To nejlepší z roku 2019

Konec roku přímo vybízí k rekapitulacím a tak za Alchymii ženy také jednu krátkou posílám. Děkuji za vše, čím jsem společně s vámi mohla projít.

3 nejčtenější blogové příspěvky

Nejvíce článků jsme zveřejnily v prosinci. A to konkrétně 10. Začtěte se zde.

3 nejoblíbenější živá vysílání ve skupině

Největší akce naživo

Samozřejmě ALCHYMIE NAŽIVO. KONALA SE NA JAŘE A NA PODZIM a pokaždé se nás sešlo přes 300. Už nyní se těšíme na 28. března, kde bude hostem také mezinárodní lektorka tantry Sofia Sundari.

Online kruhy a kurzy

V rámci našich uzavřených kurzů jsme měly celkem
77 volání.

Přičemž všemi online kurzy z nabídky Alchymie ženy prošlo
2630 žen a mužů.

Moc si vážím vaší důvěry a jsem nesmírně vděčná za to, že vás témata a zpracování kurzů baví a že proměňujete teorii v praxi a vidíte výsledky a celé to pak dává smysl 🙂

A největší letošní výzva?

Rozhodně vydání Deníku mámy a dcery v březnu. Měla jsem Deník napsaný za 6 měsíců, ale pak trvalo dalších 7 měsíců, než jsme doladily všechny detaily a mohly ho dát definitivně do tisku. Nebýt toho, že jsem obklopena podporujícími a úžasnými ženami, asi bych to nikdy nedotáhla do konce. Niky Melia se mnou procházela tento proces nejvíce a já ji moc děkuji, že se stala mojí knižní dulou. 

Ze srdce moc děkuji vám všem, které Alchymie ženy může inspirovat.

Děkuji za to, že se do webinářů, kongresů, speciálních týdnů zapojujete.

Slibuji, že i v příštím roce pro vás budu s láskou a úctou tvořit.

A pevně věřím, že i pro vás je rekapitulace uplynulého roku plná radosti, velikých oslav vašich kroků vpřed, odměn za opakované vykračování
z komfortní zóny a vděčností za vše, co vám do života přišlo. Raduji se společně s vámi všemi.

Lucie Harnošová

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."