Přechodové rituály jako životní kotvy, které nasazují křídla

Zní to trochu jako paradox, že by nás něco mohlo ukotvit a zároveň umožnilo vzlétnout? Pojďte se se mnou ponořit do tématu síly přechodových rituálů.

Inspirativní podnikatelky o Evoluci poslání

Tentokrát jsem si pozvala 6 inspirativních žen, aby nám sdílely své podnikatelské příběhy a také nám vyprávěly o důvodech, které je přivedly do Evoluce poslání.

Z 0 na 100: On-line podnikáním k žití svého plného potenciálu

Tereza Ranftlová a Veronika Strachotová jsou zakladatelky studia FOR:MA v Českých Budějovicích, kde vytvářejí kurzy pro ženy a děti, zaměřené na jógu a zdravotní cvičení. Minulý rok se rozhodly rozšířit své působení do online prostoru. Dozvíš se, jakými fázemi tyto ženy procházely, jaká úskalí musely zdolat a hlavně co jim podnikání přineslo.

Nemám čas chodit do práce – mám malé děti, proto podnikám

Dnes máme nádherné téma s Klárou Starou, maminkou 4 dětí a úspěšnou podnikatelkou. Otevřeně s námi sdílí, jak zvládá skloubit podnikání s rodinou, aniž by musela dělat kompromisy.

Jak zvládat strach a zklamání v životě i v podnikání

Téma emocí je důležité jako život sám. A podnikání je život, to se od sebe nedá oddělit. Petra je terapeutka, mentorka osobního rozvoje a lektorka jógy. Učí, jak používat meditaci, dýchání a další praxe k nalezení vlastního středu. Martin je také terapeut, mentor a průvodce rodinných konstelací. Společně tvoří kurzy pro páry a vedou výcvik Moje místo na Zemi. Jak sami říkají, jejich...

Prostor je silným partnerem na cestě za tvým úspěchem a blahobytem

Možná jsi až doposud byla přesvědčená, že ti k úspěšnému podnikání stačí mít vyladěnou strategii a mindset. Při setkávání s dalšími ženami jsem se utvrdila ve svém úsudku. Nedoceněným pilířem úspěchu je i PROSTOR. Energie, ve které pobýváme (naše kancelář, pracovna), totiž působí na naše buňky, regeneraci i motivaci.

Síla zářit: Neboj se ukázat světu v celé své kráse

Láká tě také magnetismus ženy – líderky, která žije svůj nejvyšší potenciál? Toužíš po tom nebát se ukazovat samu sebe, svoje dary a talenty? Věř, že i ty můžeš zářit už jen proto, že jsi taková, jaká jsi.

Bohatství a spiritualita

Inspirativnímu rozhovoru s Janou Mucherle na tabuizované téma propojení bohatství a spirituality. Věříš, že životní poslání lze naplňovat v hojnosti?

V jakém věku vzít dceru na pobyt pro mámy a dcery?

my a dcery a nevíte, jestli není moc malá, nebo už moc velká? Bojíte se té větší zeptat? Odmítla vás s tím? Pojďme se na to společně podívat blíže.

60 dárků a nekonečně mnoho inspirace

Když se ženy spojí a podporují, rostou tak všechny. A já pro tebe spojuji ženy – podnikatelky, které pro tebe připravily speciální letní překvapení! Čeká tě 60 skvělých dárků a akcí, u kterých se inspiruješ a posunou tě nejen v osobním rozvoji. Jedinečný LETNÍ KATALOG Ponoř se do nabídky originálních dárků a akcí žen z Evoluce poslání. Těšit se můžeš na inspiraci z témat...