Evoluce je nádherná

Seděla jsem na podlaze v kuchyni a slzy mi tekly proudem. Zkoušela jsem znovu vstát a bála jsem se, že už to nikdy nezvládnu.

V tomto náročném období jsem zažívala situace, které byly samy o sobě výzvou. Ze stresu mi bylo chvílemi tak zle, že jsem musela například jednou na křižovatce rychle vyskočit z auta a jít zvracet u patníku. Opravdu situace, kterou člověk nikdy nechce zažívat. To se dělo na přelomu roku 2016/2017. Mé podnikání se hroutilo a mé poslání bylo v největším přerodu, jaký jsem kdy zažila.

A nakonec to byla zkušenost, na které jsem vyrostla nejvíc. Konec jednoho velkého projektu a vstup do nového tvoření. Vnitřní růst se nezastavoval. Pokaždé, když si na toto období vzpomenu, v úžasu stojím a děkuji sama sobě, že jsem to tenkrát nevzdala.

Že jsem z té země vstala a sice velmi křehká, ale ukazovala jsem dál světu sebe samu. Že jsem nepostavila hradby okolo svého srdce nebo nezahořkla. Že jsem si tehdy prošla hlubokým uzdravením a intenzivním posunem v umění manifestace a důvěry v život.

To, co následovalo, se ani nedá dát do slov…

Vášeň, světlo, radost, poslání, klid.
Splněné sny, proudící hojnost, smysluplné tvoření.

A to je i důvod, proč ti to dnes píšu.
Každý si neseme své hluboké příběhy a transformace.
Ale vždycky můžeme zase vstát. Být ještě více SAMY SEBOU. Milovat se víc a víc chtít žít. Mít velké sny a díky nim růst.
Oddat se poslání naší duše a ještě víc se otevřít zázrakům, které jsou tu pro nás připravené. Ať se nám v životě děje cokoliv, vždycky je tu prostor, pro další posun. MŮŽEME. Ale zůstává tu hlavní otázka, jestli to chceme.


Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."