O ženské cykličnosti pro ženy i muže

Možná ženy nejsou tak nepředvídatelné, jak si muži často myslí. Možná už jste o ženské cykličnosti dokonce někdy slyšely anebo ji už žijete, ale neumíte ji vysvětlit mužům? Přizvěte je k tomuto videu.

Možná má váš partner někdy pocit, že má doma několik různých žen, které se vynořují náhodně a nikdy neví,
s kterou vaší částí se potká. Jeden den ho budíte polibkem a jiný vstáváte a už od rána jste napjatá. Nakolik se to může zdát nahodilé, je v tom velice silný a jasný rytmus. Proto právě téma Cykličnosti nemusí být jen mapou pro nás samotné, ale můžeme v něm nalézt klíč k odemknutí většího potenciálu našeho partnerství. Protože pokud se tvůj partner naučí, jak tě v dané fázi podpořit a jak ti naopak neklást překážky, profitovat budete oba dva. Pojďme se dnes spolu pustit do tématu Ženské Cykličnosti ~ video doporučujeme i mužům.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video
Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."