Alchymie Poslání NAŽIVO: Pojď zažít sílu ženské odvahy

Podzim 2024 přináší jedinečnou příležitost spojit se s dalšími ženami z celé České republiky. Čeká tě série živých setkání, která rozhodně stojí za to zažít. Alchymie ženy přináší jedinečnou putovní akci, na kterou se já a další ženy ohromně těšíme.

Alchymie poslání NAŽIVO

Pojď si pro svou dávku inspirace a zažít sílu ženské odvahy.

Co tě čeká?
Připrav se na rozmanitý program plný inspirace: autorská čtení z knihy Alchymie poslání, besedy se spoluautorkami, workshopy, networking a mnohem víc. Program bude tak pestrý, jako jsou samy organizátorky akcí a autorky příběhů z knihy Alchymie poslání. Kniha, která v 71 ženských příbězích poslání přináší jedinečné spojení ženské síly a odvahy. A my chceme s radostí tuto odvahu, energii a ženskou spolupráci šířit dál.

Proč bys měla přijít?
Představ si, jaké to je sedět mezi ženami, které tě chápou, naslouchat příběhům, které rezonují s tvou vlastní cestou, a zažívat okamžiky, které tě podpoří na tvé cestě za životem. Alchymie poslání NAŽIVO je více než jen akce – je to pozvánka do prostoru, kde ženy sdílejí své příběhy, odvahu a sílu naplnit své poslání. Každá z těchto akcí je úžasnou možností setkat se s lidmi, které sdílejí tvé hodnoty.

Pojď si poslechnout příběhy naživo, přímo od autorek, a zažít tu sílu přítomného okamžiku. Ale setkání nebudou jen o naslouchání – jsou to chvíle, které tě mohou posílit na těle i na duši a otevřít ti nové příležitosti. Protože každá z nás má své jedinečné poslání, které čeká, až bude objeveno a žito. I ty máš své a tato akce je tu, aby tě inspirovala k hledání a k odvaze podívat se na svou hlubokou pravdu.

Kniha jako ženský kruh
Alchymie poslání není jen kniha. Je to průvodce a otevřený prostor, kde se sdílí hluboké příběhy o proměnách, výzvách, radostech i starostech žen na cestě za svým posláním. Při každém setkání budeš mít příležitost osobně se potkat s autorkami, diskutovat s nimi a zažít skvělý program, který pro tebe připravily. Možná tě to inspiruje a možná to v tobě zažehne vášeň k objevení tvé síly a radosti ze života.

Přidej se k ženám, které spolu tvoří a rostou
Alchymie poslání NAŽIVO je nádherná příležitost setkat se se ženami, které jsou na stejné vlně jako ty. Máš skvělou možnost navázat nové vztahy, sdílet zkušenosti s ženami, které hledají naplnění ve svém osobním i profesním životě, a získat novou inspiraci.

Nenech si ujít tuto jedinečnou příležitost stát se součástí něčeho většího. Vyber si akci, která je ti nejblíže, ať už místem konání nebo tématem. A přijď si pro svou dávku inspirace. Tvůj čas je právě teď.

Kalendář akcí najdeš na webu Alchymie ženy.