Inspirativní podnikatelky o Evoluci poslání

Tentokrát jsem si pozvala 6 inspirativních žen, aby s námi sdílely své podnikatelské příběhy a povyprávěly o důvodech, které je přivedly do Evoluce poslání. Linda Berger, Klára Šalamounová, Helena Mošnová, Kamila Nevěčná, Klára Lazarchick a Lenka Dostálová nám představují své projekty a povídáme si o tom, co jim Evoluce poslání přinesla do života.

„Věřím, že i s tématy, u kterých to původně vypadalo, že se s nimi ani podnikat online nedá, to jde. A dokonce to jde nádherně. Jenom je vždycky potřeba najít si svoji cestu. Evoluce je pro mě průvodce na té mé.“ (Helena Mošnová)

„Tvořím, a to díky vám. Stačí být ve skupině a inspirace tam chodí každý den. Kdybych náhodou nevěděla, jak něco zrealizovat, mohu se zeptat ostatních žen. Je krásné, že můžeme druhé požádat o zpětnou vazbu na náš projekt.“ (Kamila Nevěčná)

„Když jsem do Evoluce vstupovala, neměla jsem webové stránky, e-mailovou databázi ani žádný technický nástroj. Říkala jsem si, co to dělám, ale měla jsem pocit, že už tam patřím. Cítila jsem, že už tam jsem.“ (Klára Lazarchick)

„V čem to ještě předčilo má očekávání, jsou neuvěřitelné propagační možnosti, které Evoluce nabízí. Napadlo mě, že by se vyplatilo vstoupit už jen kvůli nim.“ (Linda Berger)

Evoluce Poslání není jen skupina podnikatelek, ale prostor plný inspirace, podpory a neuvěřitelných možností. Pro mnoho žen se stala klíčovým bodem v jejich profesním a osobním růstu. Chtěla bys také dát svému projektu nový směr? Zaposlouchej se do našeho videa a zjisti víc o tom, jak i tobě může tato komunita podobně smýšlejících žen pomoci vyrůst.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video