Jak probíhá kurz Alchymie ženského podnikání

Často mi chodí otázka, jak probíhá online kurz Alchymie ženského podnikání. Zda musím něco sledovat v určitou hodinu? Je nutné vše stihnout za 22 týdnů? Co když zrovna v průběhu toho času pojedu s rodinou pryč, nebo se nebudu moci z různých důvodů zúčastnit? Co když něčemu nebudu rozumět a ztratím se? Co když zjistím, že ta technika je pro mě moc náročná? 

Vstupovat do světa online podnikání může být pro mnohé ženy výzvou plnou nejistot a otázek. Jak najít svou  cestu v prostředí, které se zdá být tak proměnlivé a někdy i nepřístupné? Přesně s tímto cílem vznikl kurz Alchymie ženského podnikání, který se zaměřuje na podporu žen na jejich cestě k úspěšnému podnikání.

Já sama se pohybuji v podnikání přes 20 let a v online podnikání přes 7 let. Nasbírala jsem řadu zkušeností, prošlapala velké množství cestiček a nyní ti chci předat osvědčené a funkční návody, které tě dovedou k tvému vysněnému cíli. Pojď se podívat blíže, co tento kurz nabízí

Jak kurz probíhá?  

Podobně jako u jiných online kurzů, po registraci do kurzu Alchymie ženského podnikání získáš přístup k členské sekci na webu, která bude tvým virtuálním domovem během celého kurzu.

Začínáme 22. 3. 2024 a budeme končit v srpnu 2024

Kurz je rozdělen do 22 týdnů a každý pátek se otevře jeden modul. Zde najdeš výukové video, pdf materiály, motivační a akční úkoly a mnoho dalšího. Týden po týdnu tě provedu krok za krokem online podnikáním od nuly až po realizaci úspěšné online kampaně.

Na začátku si ujasníš svůj záměr, projdeme spolu technická nastavení v online prostředí, strategie, marketing a realizaci úspěšné online kampaně. Vše spolu jasně a přehledně.

Strategie a marketing není jediným pilířem kurzu. Nedílnou a moc důležitou součástí je i práce s energií a mindsetem. Teprve propojením těchto všech částí máš nakročeno k trvalému úspěchu a tvorbě v lehkosti a radosti. 

Jednou z klíčových výhod kurzu Alchymie ženského podnikání je jeho flexibilita. Můžeš postupovat podle vlastního tempa, kdekoli s připojením k internetu. Chápu, že každý z nás má svůj jedinečný rytmus a nové věci potřebují svůj čas.

V kurzu máme připravené 3 úrovně intenzity a každá žena si sama nebo po konzultaci může vybrat, která varianta je pro ni. Přístup do kurzu máš na 2 roky. Nedávno mi psala loňská absolventka, která kurz nemohla procházet s námi plně, že realizovala svoji první kampaň v životě. Vydělala přes 500 000,-. nádherně ziskovou kampaň zvládla díky přesným krokům, které měla ve členské sekci kurzu.

Samozřejmě nejlepší je využít tvůrčí a akční energii v rámci skupiny a dělat jednotlivé kroky s ostatními, protože tě to motivuje a posunuje. Ve stejném čase řešíš podobné věci jako ostatní, jejich dotazy a příběhy tě posunují mnohem rychleji vpřed a jsi na jedné vlně. V tom spočívá ohromná síla skupiny. 

C:\Users\Admin\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\kampaní spolu.jpg

Pro koho je kurz určen?

Tento kurz je ideální pro ženy všech věkových kategorií a na různých úrovních podnikání. Ať už jsi na začátku své podnikatelské cesty, jsi maminka na mateřské, která se nechce vracet do práce, nebo už podnikáš, ale nedaří se ti tak, jak sis představovala.

Nebo se pohybuješ v offline podnikání a přemýšlíš o rozšíření svého byznysu? Alchymie ženského podnikání je tu pro všechny a poskytne ti nástroje, znalosti, strategie, mindset a podporu, kterou potřebuješ k dosažení svých snů. 

Podpůrný tým je tu pro tebe

Součástí kurzu jsou pravidelné online zoomy s experty v reálném čase a facebooková skupina ke sdílení, podpoře a komunikaci. Součástí týmu Alchymie ženského podnikání je kromě mě také dalších 16 členů. Já jsem kurz pečlivě sestavila a setkávat se budeme u videí ve členské sekci a v rámci živých vysílání ve facebookové skupině.

Zkušený tým a mentoři, tvoří základnu v soukromé skupině na FB a jsou tady pro tebe každý den po celou dobu kurzu. Podpůrný tým ti pomůže v každé situaci, která souvisí s tvým podnikáním, a zodpoví ti každý dotaz. Ať se jedná o strategii, techniku, záseky, osobní krize aj. Každý den se otevře vlákno na technické dotazy, kde budou odpovídat zkušení mentoři. Budeme tu pro tebe. 

Obrovským přínosem je společná facebooková skupina. Vím, že podnikání není jen o práci, tvorbě a strategiích, ale představuje jednu z největších seberozvojových cest. Je skvělé být na této cestě podpořena silnou komunitou žen, které jsou na tom podobně jako ty. Můžeš se s nimi propojit v rámci facebookové skupiny, sledovat jejich cestu a růst mnohem rychleji. 

Kurz Alchymie ženského podnikání je navržený tak, aby ti dal prostor a zdroje potřebné k tomu, aby ses stala nejen úspěšnou podnikatelkou, ale i silnější a sebevědomější ženou.

Technická nastavení – strašák mnohých z nás. Pojď to s námi zvládnout s lehkostí. 

Jednou z obrovských předností tohoto kurzu jsou technické návody, které jsou navrženy přesně pro tebe. Vím, že technologie může být někdy děsivá, ale tady je to jinak.

Máme pro tebe více než 79 návodů, které tě krok za krokem provedou procesem vytváření tvého online podnikání, od základního nastavení facebooku, mailingu, webové domény, členské sekce, účetního systému až po složitější marketingové strategie. A to nejlepší na tom je, že vše je vysvětleno jednoduchým a srozumitelným způsobem, takže nemusíš mít žádné předchozí technické dovednosti. Vše tě naučíme. Mám zkušenost, že i lidé, kteří si připadali na začátku jako technicky ztracený případ, tak to ve finále zvládli perfektně.

C:\Users\Admin\Desktop\jájá\AZ_ Průvodkyně_Lu Har\návody.JPG

Speciální bonusy, které si zamiluješ a maximálně využiješ

Kromě toho, jsou součástí kurzu speciální bonusy. Tyto bonusy jsou sestaveny tak, aby ti poskytly další hodnotný materiál a ty jsi mohla rychleji dosáhnout svých cílů. Najdeš tu exkluzivní online kurzy Facebooková skupina jako zdroj příjmů, Tajemství tvorby kurzuUmím natáčet a workshopy, plné zkušeností, návodů, cenných rad a postupů. Také zde najdeš velkou podporu a další prostor pro tvůj další rozvoj. 

Tak co říkáš? Jsi připravena otevřít dveře k novým možnostem a proměnit svůj sen v realitu? Jsi připravena se otevřít světovému podnikatelskému know-how? Nemusíš se obávat, že bys šla do tohoto dobrodružství sama. Kurz Alchymie ženského podnikání je plný žen, které, stejně jako ty, touží po úspěchu a osobním růstu. Připoj se k nám v kurzu Alchymie ženského podnikání a společně udělejme první krok na cestě k tvému úspěchu. Věř mi, dokážeš to, a my budeme s tebou na každém kroku této dobrodružné cesty.