Jsi vlažná nebo rozhodnutá?

Našimi rozhodnutími a naplněnými závazky postupně rosteme. Často očekáváme velké výsledky, velké průlomy, obrovské věci, statisícové příjmy, zatímco akční kroky děláme jen vlažně.

Jak často nevyužíváš příležitosti, které ti přicházejí a stále něco odkládáš a vymlouváš se? Když jsi vlažná, pak se nic nemůže dít. Je důležité mít odhodlání, jasné rozhodnutí, chtít a vytrvat. Potřebuješ si ujasnit, co chceš, kam směřuješ, proč a rozhodnout se. Jít odhodlaně do akčních kroků.

Ano, občas může přijít únava, můžeš se zastavit nebo zpomalit, i to je v pořádku. Ale je třeba vytrvat a jít pořád dál. Ani průlomy nechodí neustále, někdy je nezbytné odpočívat, ale zároveň být v bdělosti: Vím, co chci a pokračuji dále. Jdu i přes překážky, i když se mi nedaří, mohu si odpočinout, na chvíli se zastavit, ale nevzdám se, nenechám se odradit.

Pokud chceš jít s kůží na trh, nemůžeš být vlažná. Tohle nefunguje. Abys byla uvěřitelná a inspirativní pro své klienty, musíš vystoupit autenticky, s nadšením, ve své síle. Je potřeba milovat své produkty, aby je milovali i tví klienti.

Může se stát, že tě někdy dožene tvoje malost, tvé staré já, dáš mu na chvíli přednost, ale to je jiná kvalita odpočinku. Je možné odpočívat i v síle. Nabrat novou energii a znovu jít dopředu. Tvé odhodlání je vždy znát na tvých krocích. Tam, kde jsi vlažná, ochablá a povislá, nečekej skvělé výsledky. Postav se do své síly a buď bdělá. Tvůj úspěch na tebe čeká, jdi mu odhodlaně vstříc. 

Do jaké výzvy nyní půjdeš?

Jaké zásadní kroky uděláš?

V čem potřebuješ překonat své pohodlí?

Troufneš si? Dokážeš vyrůst ještě více?

Jdi odvážně a s nadšením dále. To jsou zkušenosti, které tě činí silnější, díky nim rosteš. Tvůj úspěch může přijít.