2 mílové kroky k sebelásce

Sebeláska je nádherná cesta k objevení svého potenciálu, k propojení se sebou, k uznání svých potřeb a přání a jejich naplňování, k sjednocení, harmonii, k pochopení, proč se mi něco děje, proč reaguji nějakým způsobem, kdo vlastně jsem. Cesta ke plnému přijetí sebe, toho jaká jsem, jak vypadám, k zamilování se do sebe. Ale také k objevení svých bolestí, nesouladu, omezujících přesvědčení, starých programů, které mě svazují a toužím je odložit, abych mohla žít naplňující autentický život.

Sebeláska proměňuje náš život a proměňuje i celou společnost. Protože když se vyvíjíme my, má to obrovský vliv na naše okolí.

„Abych mohla přijímat, chápat a milovat život a lidi kolem sebe, musím nejdříve přijímat, chápat a milovat sebe. Nemůžu učit někoho plavat, když to sama neumím. „

Naopak když uvolněně plavu v rybníce, mohu inspirovat ostatní sebrat odvahu, skočit a plavat také.

Někdy je to cesta rychlá, přímá a výživná. Někdo jde naopak pomalu, s rozvahou, občas se vrátí, aby mohl zase vyrazit kupředu, někdy se zastaví, odpočine si a pokračuje dále. Obojí je v pořádku. Každá máme své tempo, svůj unikátní způsob. 

Ať je tvé tempo jakékoli a kdekoli na své cestě právě jsi, tyto 2 kroky tě zaručeně posunou kupředu okamžitě:

  1. Rozhlédni se kolem sebe, jaké ženy jsou okolo? Je mezi nimi některá, s níž souzníš, inspiruje tě, obdivuješ její záři, co dělá, jak se jí daří, jak žije? Stačí alespoň jedna. Určitě nějakou takovou najdeš. Nemusí zrovna bydlet vedle tebe, klidně může být z online světa. Většinou nás přitahují lidé, s nimiž máme něco společného, na nějaké úrovni souzníme, i když to třeba není vidět na první pohled. Napiš ji, setkávejte se, jděte na nějakou společnou akci, nebo si jen pravidelně zavolejte. Měj ve svém poli alespoň 1 ženu, která je už na cestě sebelásky a můžete se vzájemně podporovat. 
  2. Virtuální podpora žen je také úžasná a především na dosah. Přidej se do nějaké podporující FB skupiny, která s tebou souzní. Krásně podporující je skupina Kongres pro ženy, nebo si pořiď mou knihu Alchymie sebelásky, která ti bude praktickým průvodcem na tvé cestě.

Ať už jdeš pomalu, s rozvahou, svižným tempem nebo přímo běžíš po své cestě k sebelásce a svému potenciálu, tyto 2 kroky tě zaručeně posunou mílovými kroky vpřed a budou ti oporou. Svět naléhavě potřebuje opravdové ženy, které se přijímají, jsou autentické, září, žijí naplněný život a jsou odhodlané pro změnu paradigmat, pro změnu omezujících pout a vykročení do lásky k sobě samotné.