Přidej se na Kongres ženského podnikání online a zdarma >>> Stačí kliknout zde <<<

Teď nemůžu, musím šetřit

Hlásá to na nás ze všech stran – krize, chudoba, šetření, zvyšování cen, úspory, dluhy. Kolem je všudypřítomný strach, že je nebo bude nedostatek. Jenže člověk pod vlivem strachu jedná zkratkovitě, omezeně, iracionálně a především přestává vnímat v životě to podstatné. Přestáváme vidět krásu, hodnoty, přínosy, svou cestu realizace, svou podstatu. Strach nás paralyzuje a zaslepuje. A pak se vlastně dostáváme tam, kde jsme uvěřili, že jsme nebo budeme – v krizi.

Je to pochopitelné. Jenže šetřením ještě nikdy nikdo nezbohatnul. Sezením doma se založenýma rukama se moc do tvořícího flow nedostaneme a kreativní nápady nám ve strachu proudit nebudou.

Právě v době nejistoty či krize, je důležité těmto výzvám čelit. A otevřít se změně i uvnitř sebe. Co když právě teď je tu pro tebe připravená jedinečná příležitost? Objevit svůj potenciál, otevřít se hojnosti a jít do další úrovně životní spokojenosti.

Všichni to víme, vnitřně cítíme, že nechceme být ochromeni strachem, ale není snadné nepodlehnout. Stále častěji si říkáme: “Ano, to chci, potřebuji se vydat jiným směrem, toužím jít vstříc svému opravdovému potenciálu, jenže… teď bych měla šetřit, teď nemám dost, musím počkat, až pak… “

Ale co když to “až pak” nikdy nepřijde? Co když bude stále nějaké ALE. Až jedno zmizí, objeví se další.
V každé době je investice do vzdělání a otevírání svého potenciálu to nejlepší, co můžeme udělat. Nastoupit na vlnu inspirace a realizovat své nápady a vize. Co když to, co umíš a víš, lidé potřebují právě teď? Co když na to čekají? Naskoč na vlnu podpory právě nyní. I když máš třeba obavy. Uvidíš, že ty brzy zmizí. S mou podporou se ti otevře nádherná cesta k realizaci svého opravdového potenciálu. Vždy je možné se něčemu novému naučit, získat odvahu a podporu svých záměrů. Nikdy v žádném okamžiku, se neboj investovat do svého vzdělání, do svého pokroku, do změny, do podpory svých záměrů. 

V žádné době nelze dojít uspokojení prodléváním ve starých zajetých kolejích. Vše se proměňuje, lidé mění své návyky, otevírají se novému. Otevři se i ty a odlož strach a obavy.

Přidej se do skupiny Alchymie podnikání – sdílej, inspiruj se. Rosteme společně. A ještě pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/