Žij i ty nejdivočejší sny

Zkus se dneska opravdově zasnít. Ne jen tak v chvatu, ale důkladně. Udělej si pro své snění dostatek času. Tak, aby tě nikdo nerušil. Zavři oči a představ si.

  • Co bys opravdu ve svém životě chtěla mít?
  • Co bys chtěla mít za práci?
  • Kolik bys chtěla vydělávat?
  • Kde bys chtěla bydlet?
  • Po čem všem doopravdy toužíš?

Všechno, co ti přišlo na mysl si podrobně zapiš. Když tě napadne: „ne, to už je moc. To už nemůžu nebo nezvládnu, to si nezasloužím.“, odlož tyto pocity a sni ještě kousek dál. Až na hranu možností. Představ si ten nejnádhernější život, neúžasnější dům, který tvá mysl dokáže stvořit. Zahradu, okolí, místo, kde žiješ. Práci, po které opravdově z hloubi srdce toužíš. Nevadí, že k ní (zatím) nemáš předpoklady. Představ si, jak pracuješ, když se cítíš nádherně a rozhlédni se kolem sebe? Co vidíš? Co všechno máš? Co je pro tebe v životě opravdu důležité, abys byla dokonale spokojená?

Klidně se rozepiš detailně, sni, nebraň se jakékoli představě. Dej si čas… Až budeš hotová, pomalu a pozorně si přečti, co jsi napsala. Jak to s tebou rezonuje? Zavři ještě jednou oči a uvolni se do pocitu, že toto všechno už ve svém životě máš. Jaký je to pocit? A víš, že je to vskutku možné?

Opravdu. Toto všechno ve svém životě doopravdy můžeš mít. Ale nestane se to samo o sobě. Nepřijde to jednoho krásného dne a nepostaví se před tvé dveře, aby sis to jen vzala a hotovo. Je důležité pro své sny něco udělat. Vydat se na cestu. Já jsem tady pro tebe a jsem připravena ti pomoci, abys došla do svého cíle. 

Otoč list, na který sis vypsala všechny své sny a touhy, a napiš si 3 kroky, které můžeš udělat během následujících týdne, aby ses o kousek přiblížila ke svému vysněnému životu. Co je ve tvých možnostech právě nyní? A tyto kroky opravdu realizuj. Můžeme je udělat společně. Ráda tě na tvé cestě podpořím, ukážu ti možnosti, dám ti spousty inspiraci. Tak neváhej a vydej se vstříc svému nejúžasnějšímu životu, jaký si jen dovedeš představit.