Dary mateřství – rozhovor s MUDr. Martinou Kykalovou

Naše děti jsou každý den, každou vteřinu naše zrcadla.

Martina Kykalová je lékařkou, terapeutkou tradiční čínské medicíny a především čtyřnásobnou maminkou třech dospívajících dcer a malého syna. Provází také ženy a dívky na Pobytech pro mámy a dcery. Je navíc garantkou prvního salónu s intimní ženskou napářkou v České republice.

Martina v rozhovoru sdílí svůj příběh, jak se z frustrované, vyčerpané, hotové mámy stala mámou na prvním místě. Její cesta začala kurzem Alchymie ženy, který byl v jejím životě zlomový, otevřel jí netušené možnosti a přinesl motivaci ke změně.

Jaké jsou dle Martiny DARY MATEŘTVÍ?

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Načerpej od Martiny inspiraci, kdy ve videu popisuje princip Umění pěstování života. Jedná se o nezbytnost sebelásky z pohledu čínské medicíny.

Čtyři oblasti, kterým bychom se měli věnovat, když chceme mít v našem životě rovnováhu, se nazývají Čtyři nohy židle. Pro životní harmonii je nezbytné, aby byly tyto nohy vyvážené. Pro naše tělo je důležité, abychom měli energii. Hlavními zdroji jsou JÍDLO a DECH. Více se dozvíš ve videu.

Nastup i ty na svou cestu k životní spokojenosti, užívej si naplno dary mateřství, měj naplněné vztahy a miluj sama sebe. Online kurz Alchymie ženy je tady pro tebe, aby tě v tom podpořil.

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."