Uctění penisu a 14 tipů, jak na domácí „lingam rituál“

V předchozím článku jsme s Luci Harnošovou nastínily mužským čtenářům tohoto blogu, jak a proč uctívat naše klíny. Podrobně jsme jim vysvětlily, jak oslavovat naše svatobrány, naše jóničky. A teď přichází řada na nás. Podíváme se na to, jak uctít jejich světelné sloupy – jejich lingamy – jejich penisy.

Toto téma jsem už jednou nastínila. Na to, jak se dotýkat chlapa tam dole se můžeš podívat ZDE. Dnes k tomuto stručnému návodu, přidám i podrobný popis pro pokročilé.

Uctění mužské sexuality

Záznamy z historie jasně dokazují, že lidé na celé planetě uctívali penis, jakožto symbol mužské energie, už od počátku věků. Rozhodně to není jen o onom visícím kusu masa. Je to o uctění mužského principu a všech mužských kvalit – např. přímosti a přímočarosti, stability, logiky a v neposlední řadě vlastnění „nothing boxu“ neboli krabičky NIC.

K rituálnímu vzdání holdu mužské chloubě se nemusíš učit mantry v sanskrtu, kupovat si speciální róbu ani stavět speciální chrám. „Jen o orálku“ to ale taky nebude. V tomto článku se spolu podíváme na to, jak pro naše rytíře připravit tento božský prožitek.

Co budeš k rituálu potřebovat

  • cokoliv, co ti pomůže vytvořit pohodlnou a vzrušující atmosféru – svíčky, oleje a vonné tyčinky, hudba, polštáře a možná dokonce nějaké erotické snímky
  • oblíbený lubrikant – stejně jako k rituálu uctívání jóni – doporučujeme kokosový olej
  • kapesníčky, toaleťák, ručníky – pro všechny možné scénáře 🙂
  • sarong nebo deka poslouží, pokud by bylo tvému milému chladno
  • vhodně zvolenou pokojovou teplotu na základě toho, v jaké zemi či v jakém ročním období budeš rituál provádět

Jak penis uctít

1. Připrav na to svou hlavu

Jakékoliv „penisové záležitosti“ jsou často brány jako nutné vztahové domácí práce, která mají jediný cíl – dovést muže k vyvrcholení co nejsnadněji a co nejrychleji. Tak teď si prosím představ naprostý opak. Rituál uctění lingamu není o povinnosti nebo snaze dovést partnera k orgasmu.

Celý je o poctě mužské sexuální energii a potěšení – jeho i tvém.

Pokud vyvrcholí, ok. Pokud ne, taky v pořádku a dokonce v tomto případě je to doporučeno více. Užijte si společnou jízdu v absolutní přítomnosti. A stejně, jako jsme prosily muže – i ty, ženo, prosím zapomeň na to, že by ti tuto laskavost měl muž posléze vracet.

2. Zeptej se ho, jaký má doopravdy vztah ke své chloubě

Ať navenek působí tvůj partner jakkoliv sebevědomě, možná si v sobě nese hromady strachu, studu či rozpaků. Společnost i média kladou obrovský důraz na velikost. „Čím větší tím lepší“ říká snad každý porno snímek. Dalších milion názorů je pak na tvar, barvu, zakřivení a chuť semene.

Stejně jako my, mohou i muži cítit, že je s nimi něco špatně. A obzvláště s jejich penisy. Jsou to prostě nánosy z minulosti. Možná ohledně velikosti či tvaru, možná ohledně schopnosti uspokojit ženu. Tak či tak, je dobré to vědět dopředu.

Uvědom si, že takový typ otevření se a sdílení pro něj nemusí být vůbec jednoduché. Vyber vhodnou situaci a naslouchej. Nehodnoť. Nesuď. Jen tak buď pro něj.

3. Vyber vhodný čas

Nedovolte nedostatku času pokazit váš rituál. Ani jeden z vás si to neužije, budete-li v průběhu přemýšlet nad večerními povinnosti nebo ranním meetingem.

Chcete se cítit uvolnění, svobodní a takovém módu, jako by nic jiného neexistovalo. Jen tak budete v plné přítomnosti a opravdovém napojení jeden na druhého.

4. Zařiď pohodlné prostředí, kde se tvůj partner bude moci uvolnit

Některá místa jsou pro uctívání penisu prostě vhodnější, než jiná. Vyber něco, kde bude tvůj partner moci opravdu naplno přijímat. Kde ho nebude rušit rekonstrukce vedlejší budovy, hluční sousedi nebo rozbité topení. Pro naprostou dokonalost vyber „nahotě přátelskou“ pokojovou teplotu.

Po uvedení do místnosti si ho ulož na gauč nebo postel. Nabídni mu polštáře a nechej ho se uvelebit do takové pozice, která ti umožní neomezený přístup k jeho klínu – k penisu, ke kulkám, k řitnímu otvoru. Uctívat budeš všechny tyto části.

Možná si bude chtít podložit hlavu, kolena, zadek. Vrťte se tak dlouho, dokud nenajdete win:win polohu.

5. Zpřítomni se

Naše mysl velmi ráda těká sem a tam. Zavři si oči a začni zhluboka dýchat. Přiveď svou plnou pozornost k vědomí, že po otevření očí se budeš soustředit na jediné – na jeho penis. Vizualizuj si, jak teď asi vypadá, v jaké poloze leží, které jeho části jdou vidět a ke kterým se budeš teprve muset dopracovat. Teprve až budeš plně přítomná a připravená, otevři oči.

6. Použij své oči

Oddané hledění na jeho penis není pouze skvělou technikou, jak se dostat do té správné nálady. Také pomůže tvému partnerovi odhodit všechny pochybnosti a uvolnit se do toho, být viděn.

Dopřej vám oběma také oční kontakt. Posílíš tak pocit propojení a náklonnosti. Neboj se té blízkosti. Otevři se a dovol jemu učinit to stejné.

7. Vyjádři se

Jaká slova věnujeme našim blízkým má velkou váhu. Myslíš, že si pamatuju, co jsem měla včera na večeři? To rozhodně ne… Ale pamatuju si, když mě jednoho vášnivého večera laskal v klíně můj tantrický milenec. V jednu chvíli se zastavil, upřeně se mi zadíval do očí a řekl: „Panebože, máš tu nejkrásnější kundičku, kterou jsem kdy viděl. Chtěl bych si z tvých šťáv namíchat koktejl.“ – na to nikdy nezapomenu. Nikdy. I teď mě polije horko a srdce se mi může zbláznit, když si na to jen letmo vzpomenu.

Řekni svému milému, jak moc miluješ jeho chuť, vůni, velikost nebo pocity, které díky jeho lingamu zažíváš.

Samozřejmě se do ničeho nenuť a rozhodně neříkej věci, které nemyslíš vážně. Vyjádři svou vlastní pravdu a neboj se použít i vulgárnější slova. Rozhodně nemusíš být hodnou holkou. Pozvi k rituálu svou vnitřní divošku, čarodějku, tanečnici, milenku.

8. Propoj lingam s jeho srdcem

Sedni si naproti přijímajícího a na pár momentů mu polož pravou ruku na lingam a levou zase na srdce. Vizualizuj si, jak mu energie proudí ze srdce do penisu a zpět. Prociť, jak jsou tato dvě silná energetická centra propojená.

9. Dotýkej se a zkoumej

Nemusíš hned vytáhnout všechna esa z rukávu. Začni pomalu, vědomě, smyslně. Promasíruj mu stehna, břicho, hrudník. Velmi pomalu se posouvej k jeho chloubě, ke kulkám, k hrázi, k zadečku. Dopřej mu dost času se uvolnit a otevřít. Používej lubrikant, aby byly veškeré pohyby co nejvíce příjemné. A moc doporučujeme vést muže k tomu, aby pracoval se svým dechem. Dopřávej mu pauzy na to, aby silné vzrušení zase uklidnil, rozváděj toto vzrušení z genitálií do dalších částí těla a buď tu pro něj svojí plnou přítomností, kdy teď jsi ta, která vede situaci a dopřává mu větší a větší rozkoš, když se vzrušení nežene k orgasmu, ale pravidelně se nechá rozproudit do celého těla.

10. Ptej se

Oba si připomeňte, že cílem tady není rychlý orgasmus. Jde o laskání, péči, uctívání, přijímání. Zeptej se ho, co mu pomůže cítit se naprosto přijatý a buď co nejvíce otevřená jeho požadavkům. Nehodnoť je a pokud to není v rozporu s tvými vlastními hodnotami a hranicemi – splň mu to. Možná bude chtít na chvíli zalehnout, možná bude chtít hladit v rozkroku tvými vlasy, možná bude chtít, abys na jeho penis chvíli mluvila. Buď prosím otevřená všem možným „zvláštnostem“.

Komunikuj to, co ti připadá nezbytné. Nechceme ho přece z těla stále znovu vracet do hlavy. Ale pokud bys měla pocit, že si chceš ověřit intenzitu doteků a to, co s ním jak pracuje, ptej se přímo jeho a nedělej si žádné domněnky a příběhy v hlavě. I tebe by odvedly zbytečně z přítomného okamžiku a prostoru, který máš pro něj držet.

11. Experimentuj

S vývojem rituálku a postupným zahříváním vyzkoušej větší intenzitu, jiný tlak, polohu, techniku. Možná jste se na začátku domluvili, že až bude celý vláčný, uděláš mu masáž prostaty. Nebo že si k ruce vezmeš nějakou hračku. Teď je ten správný čas.

12. Vykoupej se ve vlastním vzrušení

Pro mnoho žen, které osobně známe, je uctívání lingamu neskonale vzrušující záležitost. A vychutnávat si naplno potěšení vlastního partnera? Co může být lepšího! A upřímně – pocity vlastní síly a smyslnosti v tom taky hrají roli.

Dovol si se volně projevovat. Dej mu najevo, že ti z péče o něj vlhnou kalhotky. Zaručeně ho to vystřelí do vesmíru.

Všichni se chceme cítit chtění. Chceme, aby po nás ostatní toužili, aby nás obdivovali, aby nás plně přijímali. To je ten slastný pocit, který nám všem velmi často chybí. Absolutně se tedy nemusíš stydět za své rozvášněné projevy.

13. Zabal celý rituál do hezkého kabátku

Ať už přijímající dojde vyvrcholení či nikoliv – začni zpomalovat, jakmile pocítíš, že je ten správný čas. Orgasmus není tvou prioritou, není cílem.

Nenuť se do pokračování, pokud už se ty sama cítíš unavená. Vnímej a respektuj také své vlastní hranice.

Až budeš vnímat, že se rituál chýlí ke konci, zakryj přijímajícího dekou nebo sarongem a dopřej mu čas se vykoupat v tom magickém elixíru pocitů, který teď dost pravděpodobně zalévá celou jeho bytost. Zůstaň ale
v místnosti s ním. Můžeš si vedle něj krátce zameditovat – zhodnotit si sama v sobě, jaké to bylo. Jaké pocity či myšlenky ti teď vybíhají?

14. Uctívej tak často, jak to jen půjde!

Čím více těchto rituálů uspořádáš, tím lépe se při nich budeš cítit. Možná se to stane vaším nejsilnějším propojovacím nástrojem, možná tak ohromíš svého nového milence nebo ti to otevře dveře k vědomému milování a tantře.

Vědomé společné chvíle, kdy jsme v jasně určených rolích přijímající/dávající jsou pro obě strany nesmírně léčivé. Užívejte si je tedy co nejčastěji.

BONUSOVÝ TIP NA ZÁVĚR

Na to, abys uctila penis svého milence, nepotřebuješ procházet všemi výše uvedenými kroky. Můžeš se po milování na chvilku zastavit, vzít si ho do ruky a buď v myšlenkách nebo nahlas mu poděkovat za potěšení, které ti v průběhu milování dopřál. Můžeš jej láskyplně pohladit kdykoliv během dne – klidně přes oblečení. Ideálně se svého milého zeptej, jak by si představoval onu každodenní mini-praxi uctívání.