Jak sladit všechny ženské role?

Jsme ženy, dcery, sestry, mámy, milenky, podnikatelky, kolegyně, masérky, kamarádky, šéfové, tchýně….. ten výpis našich rolí se mnohdy zdá nekončící. Která z nich je však ta hlavní? Nebo jsou si snad všechny rovny? A jak je vzájemně sladit, abychom se cítily vyrovnané, radostné, zdravé a plně energizované? A co je role a co je vnitřní archetyp?

Tento článek jsem pro tebe udělala formou videa.

Téma ti přiblížím a také nasdílím tipy a způsoby, jakými se vracet na tu správnou harmonickou cestu v případě, že z ní třeba na chvíli sejdeme.

Dveře k hluboce upřímnému sesterství jsou nyní otevřeny.

Přidej se k nám do Alchymie ženy a prožij si na vlastní kůži, jaké to je, být jedinečná i v kruhu.

Dovol si se otevřít, shodit masky a být opravdu sama sebou.

Kurzem procházíme společně. Vzájemně se podporujeme jak v online světě, tak při setkáních naživo a prostě plujeme na jedné vlně.

Každá z nás se zapojuje tak moc nebo málo, jak si zrovna může dovolit a jak je jí příjemné.

Všechny potřebné informace ke kurzu najdeš na webových stránkách ZDE

Najdeš tam také mnoho referencí od žen, které jím právě procházejí nebo také od těch, které již kurzem prošly a nyní pokračují v navazujícím Klubu. Pokud bys však měla ještě nějaký dotaz, neváhej mi prosím napsat.

Jsem tu pro Tebe

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."