Jedinečná v kruhu

Kruh patří do ženství. Znázorňuje cykličnost, spojení v jednotě, proměnlivost, sdílení, sesterství a nekonečnost času.

Zároveň nezůstáváme na jednom místě, nejsme “zacyklené” a “zaseknuté v kruhu”, ale posouváme se výš a výš anebo hlouběji podle toho, co je právě potřeba.

Čtyři hlavní pilíře, na kterých stojí ALCHYMIE ŽENY jsou INSPIRACE, PODPORA, HÝČKÁNÍ A OSLAVA.

 

Inspirace zevnitř navenek a také zvenku dovnitř. Vzájemná inspirace, informace, nové poznatky a AHA momenty.

Podpora od dalších žen, podpora v kruhu. Vědomí, že na nic nejsme samy. Že můžeme sdílet s dalšími ženami a se světem. Že sdílení je pro nás bezpečné a sesterství léčivé. Že máme stabilitu v sobě, i když to v našem životě právě bouří.

Hýčkání, které je nám ženám vlastní a které si umíme nádherně dát i vzájemně. Péče, jemnost a laskavost.

Oslava a uctění všech našich archetypů, našeho života a bytí. Oslava krásy ženy.

 

Tyto čtyři pilíře jsou také v kruhu, protože na sebe navazují. Inspirací to obvykle začíná.  Podpora, která nemusí být vždy jen jemná, někdy je to také pěkně náročný procec, nás vede k uskutečňování, k akci, ke změnám. Proto je následné hýčkání více než příjemné, je nezbytné. Pro dosycení a vyživení. A na závěrečné oslavě uděláme krásnou tečku. Uzavření cyklu. Ať můžeme jít svobodně zase dál.

 

Toto vše ALCHYMIE ŽENY přináší na rituálech, kurzech i ve článcích a videích.

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."