Ženské kruhy jsou úžasná výživa pro naši duši a tělo

Marta Vančurová je maminka, manželka, průvodkyně Alchymie ženy a autorka projektu Dary ženského těla. Věnuje se mnoha aktivitám – od vědomého milování, přes mindfulness, tai-chi, ženské kruhy, cvičení pánevního dna a mnoho dalšího. Sama říká, že je fascinována moudrostí ženského těla.

Zajímá tě, proč se Marta stala průvodkyní ženskými kruhy? Jaký je její příběh? Ponoř se s námi do hladivého rozhovoru, kde Marta sdílí ze srdce svoji cestu. Sama vnímá ženské kruhy jako úžasnou výživu pro ženskou duši a tělo. Energie kruhu plná přijetí, bezpečí a nehodnocení nás nasycuje na mnoha rovinách. „Naplňuje mě, když sleduji, jak ženy odcházejí z kruhů vyklidněné, rozradostněné, usazené a v úplně jiné energii, než když přišly. Ženský kruh vnímám jako jedinečný prostor, při kterém dochází k něčemu, co nikde jinde nepotkávám.“

Marta se k ženským kruhům dostala díky mateřství. Byla mladá maminka v malém městě, zabývala se kontaktní výchovou, respektujícím přístupem a byla na to sama. Našla si podpůrnou skupinku pro maminky. Začala se otevírat ženství, cykličnosti a kvalitám ženského těla. Obrovsky pozitivním způsobem to ovlivnilo celý její život. Zde poprvé zacítila touhu vést ženské kruhy, ale v té době si myslela, že to je pro ni nemožné.

Až mnohem později se odvážila vstoupit do Školy pro průvodkyně. Vědomě šla do míst, kterých se vždy bála, ale s podporou a laskavostí v kurzu zvládla mnohem rychleji a lehčeji si stoupnout do role průvodkyně, než kdyby se o to snažila sama. Kurz a proces certifikace ji ohromně posunuly, ale stále ji dojímá prožitek sesterství a ženské pospolitosti, který zde zažila. 

Marta v životě kráčí s důvěrou a jde do odvážných kroků, které se jí vždy nádherně vrátí. Zkus i ty věřit své duši a říkat životu ano. Poslechni si celý rozhovor s Martou Vančurovou a nech se inspirovat jejím příběhem, který je plný něžné laskavosti a důvěry v život. Objev, jak mohou ženské kruhy obohatit i tvůj život.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video