Z pocitu nespokojenosti jsem proměnila svůj život v místo plné radosti

Ženské kruhy jsou pro Veroniku Pikolu ostrůvky radosti. Jsou to chvíle, kdy se zastaví čas, kde se můžeš spojit s dalšími ženami, sdílet z hloubi srdce, být spontánní a autentická. Je to prostor, kde se můžeš spojovat s něčím vyšším, co nás přesahuje. Veronika miluje, jak její setkání ožívají svěžím ženským smíchem a vzájemnou podporou, která přesahuje hranice samotného setkání. Radost se stala její vášní a ona se stala průvodkyní k radosti.

Jsi zvědavá, co vedlo Veroniku stát se průvodkyní žen? Zajímá tě, jak proměnila pocit nespokojenosti ve svém životě do světa plné radosti? Co ji inspiruje k rozvoji kvalit ženství?

Do Školy pro průvodkyně vstupovala Veronika už jako zkušená tvůrkyně ženských kruhů. V kurzu našla nejen ucelené informace a moudrost, ale také nové výzvy, které ji motivovaly jít za hranice známého. Díky tomu začala zkoušet nové věci a vytvořila i svůj první online produkt, která najdeš na jejích stránkách.

Jsi zvědavá, kam se posunula Veronika od začátku své cesty? Zajímá tě, jak se rozrostla sbírka jejích léčivých nástrojů? V rozhovoru si je můžeš nejen poslechnout ale i se dozvědět, jak je používat pro zvukové masáže. Připoj se k nám a nech se unést příběhem Veroniky, průvodkyni k radosti.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video