Ženský kruh je malý zázrak

Jsi zvědavá, jak mohou být principy vedení ženských kruhů uplatněny v běžném životě? Zajímá tě, jaké techniky používané na kruzích ti mohou obohatit a zlepšit vztahy? Připravily jsme pro tebe rozhovor Evičkou Šperkovou – fyzioterapeutkou, maminkou dvou holčiček, průvodkyní Alchymie ženy a autorkou projektu Hybatelka.

Evička vnímá ženské kruhy jako zásadní součást života, jako posvátný prostor, kde dochází ke znovuzrození ženské pospolitosti a sesterství, jako prostor, kde se dějí zázraky. Do Školy pro průvodkyně vstoupila kvůli Lucčině energii, a protože po porodu vnímala, že jí chybí laskavá máma vpředu, máma, která navede a podrží.

Ve své fyzioterapeutické praxi si uvědomovala, že péče o tělo je důležitá, ale nestačí. Existuje zde mnoho dalších rovin, které potřebují pozornost a podporu. Proto se rozhodla, že se zaměří na ženy a maminky po porodu, aby jim pomohla se cítit lépe nejen fyzicky, ale i duševně.

V rozhovoru se dozvíš, jak se principy vytváření bezpečného prostoru ženských kruhů mohou aplikovat ve fyzioterapii a jak mohou pomoci lidem v pomáhajících profesích. Poslechni si rozhovor a nech se inspirovat Eviččiným příběhem, který je plný laskavosti a důvěry v život. Zjisti, jak mohou ženské kruhy obohatit i tvůj život.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video