Proč se obávat neznámého?

Často se bojíme něčeho, co neznáme, protože nevíme, co nám to do života může přinést. To nás znervózňuje.

Hledáš možnosti, jak začít?

Jaký udělat první nebo další krok?

Váháš?

Nechceš riskovat, i když to, co jsi dělala dosud, moc nefungovalo?

Odlož obavy a pusť se i do toho, co neznáš a nikdy jsi nedělala. Jen vnímáš, že by to mohla být správná cesta. Naslouchej svému vnitřnímu vedení a neboj se. Možná ani netušíš, co úžasného díky tomu může přijít. 

Pokud se vyhýbáš neznámému, vyhýbáš se svému jedinečnému potenciálu a růstu. To je mistrovské dílo, které se může dít, pokud to dovolíš. Může se postupně odkrývat, když začneš vidět svůj potenciál. Vykroč do neznáma, i když nevíš, jak to dopadne. Pravděpodobnost, že to bude skvělé je obrovská. Roztáhni křídla a skoč. Překonej strach, že upadneš, a leť. Pokud tě něco volá, už se to děje. Už jsi připravená. Otevři se svým nejdivočejším snům a evoluci ve svém životě i podnikání. Věř, že vše je možné. Ale nestane se to samo, když budeš čekat a utápět se v obavách, co hrozného by se mohlo stát. Je potřeba udělat odvážný krok vpřed a být si jistá, že to zvládneš. Dokážeš překonat všechny těžkosti. 

Rozhlédni se kolem sebe. Jakými lidmi jsi obklopena? U mě v životě nastala obrovská změna, když jsem uviděla, že mám kolem spousty úspěšných lidí. Tolik líderek a úžasných bytostí, kteří mě obohacují a jsou mi velkou inspirací. Pochopila jsem, že i to je zrcadlo. Kým jsme, kam jdeme, kým se obklopujeme, co si dokážeme představit. Velké kroky jsou uvnitř a venku se nám zrcadlí. Jsem vděčná za všechny ženy a komunitu, kterou mám. Více a více si dovoluji žít svůj opravdový potenciál.

Pro naše další kroky není potřeba používat logiku, která nás často zdržuje a drží zpátky v tom, co už známe. Do pole možností se dostáváme tím, že začneme zkoumat svůj potenciál. Kde nám mysl hází klacky pod nohy? Kde se objevuje strach? To je cesta. Tam je skrytý potenciál, který nás může posunout na další úroveň. Nechtěj pořád to stejné. Pro svůj úspěch potřebuješ růst a expanzi. 

Jak vnímáš svůj potenciál? Žiješ s ním v souladu? Pojď expandovat. Velké možnosti nám dává i stav, kdy pročistíme svou mysl a nereagujeme hned na každý impulz ze uvnitř ani z venku. Jsme v tichu a prázdnu. Tam se rodí autentický potenciál a opravdovost. Pojď odvážně do dalšího kroku, kam tě vede tvá intuice. Dovolit si ještě více odhalit své jedinečné možnosti a dary. Stojí to za to.