Víš, kam jde Tvá pozornost a energie?

Možná se divíš, kam Ti Tvá energie neustále uniká… Pojď s Wendy objevit to, co není na první pohled zřejmé.

Wendy Indruchová je průvodkyně žen na cestě osobnostním rozvojem. V roce 2021 vstoupila do Alchymie ženského podnikání (následně pak pokračovala i do Kruhu podnikatelek), a díky Lucce založila projekt s názvem Hlas ženství, který ženám přináší uvolnění v cykličnosti, sounáležitost v ženském kruhu, hloubku života díky rituálům a možnost nalezení sebe sama skrze svůj hlas. V tomto článku Ti ukáže, jak můžeš i ty jednoduše ovlivnit, kam Tvá energie proudí a vydat se na cestu směrem ke svému úspěchu.

Nepřestává mě fascinovat, co vše opravdu znamená tvrzení, že “kam jde pozornost, tam jde energie”. Zkus třeba jen chvíli pozorovat, jak se zrovna dnes máš, jak se cítíš? Jsi naštvaná a frustrovaná z práce, protože tě nikdo pořádně nedocení? Nebo jsi spokojená a lásky-plná k druhým? A co když je vše jen zákon akce a reakce? Ne, nemusíš mít strach, tohle rozhodně není žádný fyzikální článek! 

Podívej se na to, jak se nyní cítíš a zkus “vystopovat”, kdy ses takto cítit začala. To, co objevíš, Tě možná překvapí. Co když je to tak, že už ani nevíš, co z toho, co partner řekl, Tě původně rozčílilo, ale protože jsi to dnes vyprávěla už několika kamarádkám, naštvání a divná pachuť stále přetrvává?

Funguje to taky naopak. Když se soustředíš na to, co se Ti dnes podařilo, vyprávíš o tom s nadšením kamarádce a září Ti oči, vše vidíš tak nějak “lehce”. Je snadné si představit, že zítra bude další skvělý den a možná Ti přichází vděčnost za to, čeho se Ti už teď v životě dostává. Možná máš najednou dokonce i silnou touhu pomáhat druhým!

A tohle je ono. Tohle je ten první rozdíl mezi úspěšnými a neúspěšnými. Mezi tvůrkyněmi a oběťmi. Kde jsi Ty? 😉

V poslední době se všude kolem objevuje téma hojnosti a manifestace. Zároveň mám ale kolem sebe stále spousty žen, které ve svém životě spokojené zkrátka nejsou. Mají pocit, že se jim nedaří naplňovat své sny, nežijí tak, jak si přejí a nevědí, “kde dělají chybu”. Vždyť už přece vyzkoušely všechny možné návody(!) a přečetly spousty knih o úspěchu a přitahování si toho, po čem touží – a stejně pořád nic. 

Takže jak to tedy je? Kam dávají DOOPRAVDY svoji drahocennou energii a svůj čas? Kam dáváš svoji energii Ty? Co díky Tobě roste? 

Pokud jsi však jedna z žen, kterým se zrovna dlouhodobě nedaří (nebo máš ten pocit), nezoufej! Mám tu pro Tebe dnes speciální video na téma “proč se Tvé sny (zatím) neplní?” Pojď se mnou zjistit, proč ještě nemáš to, co chceš a jaký jednoduchý krok můžeš udělat hned teď!

Tady jsem pro Tebe připravila dárek, díky kterému zjistíš, proč se Tvé sny (zatím) neplní a jak to změnit -> ODKAZ

S láskou Wendy Indruchová