Chceš svolávat ženské kruhy?

naživo

Ráda by jsi vedla ženské kruhy, ale nejsi si jistá, zda jsi už dost zralá na to, abys mohla něco takového dělat? Máš pocit, že ještě neumíš to, nebo ono, že ještě nejsi “dost” dobrá, vzdělaná, na duchovní výši, ve vysokých vibracích apod.? Že ženám nemáš co nabídnout? Ale to jen hlas z hlavy, ten není tak podstatný. Mnohem důležitější je hlas tvého srdce.

A pokud čteš tyto řádky, jistě o tom hlasu srdce víš a slyšíš ho. Vzpomeň si na okamžik, kdy tě poprvé napadlo, že bys chtěla vést ženské kruhy.

Kdy to bylo? Co jsi při tom cítila? Co ti ten pocit říkal? Bylo to chvění a nadšení? Ten silný pocit, že to je ono, že po tomto toužíš? Pak se svého snu nevzdávej a nenech se odradit žádnými překážkami v hlavě ani okolí. Ty se objevují stále.

Ale čím více jdeš za svým snem, pak krok za krokem ztrácejí svou sílu a už tě nezastaví. I když objevovat se mohou stále. Dej si záměr, vizi a odevzdej je životu. Vykroč na cestu a ten správný směr se ukáže. Každá žena má co nabídnout, pokud bude autentická a dělat to, co vychází z hloubi její duše. Bude kanálem pro realizaci vyššího záměru božství.

Odevzdá se plynutí a přijímání. Každý kruh je jedinečný a každá průvodkyně si najde svůj okruh žen, které ji v danou chvíli potřebují. Které přitahuje její esence, se kterou souzní. Ženský kruh je nádherným propojením blízkých duší.

Proto není třeba se obávat, že průvodkyň už je hodně. Nikdy jich nebude dost. Protože každá má co předat, čím přitáhnout a zaujmout. Já tě na tvé cestě pomohu, podpořím a dám ti inspiraci, jak najít své a to, co toužíš ženám předávat. I každý kruh je jedinečný a tvoří se tak, jak ženy právě potřebují. Někdy je více hravý, radostný, v lehkosti, jindy se řeší důležitá témata. Někdy se více povídá, jindy naopak tančí, tvoří nebo zpívá. Když je hezky jsou kruhy nádherné venku, kdy se ženy propojují s matkou zemí, s přírodou a jejími živly. V zimě zase usednou ve větším tichu a schoulení uvnitř. Určitě najdeš možnosti, které budou nejlépe odpovídat tvé esenci.

Stačí odložit obavy a vystoupit ze stínu na světlo. Říci ano svým záměrům a následovat svou cestu. Ale vstoupit na cestu, jak se stát průvodkyní ženských kruhů můžeš i s těmi obavami. Jsem si jistá, že v průběhu kurzu je odložíš, nebo se samy rozplynou. Vytvoříme společně také nádhernou energii ženského on-line kruhu, kde se budeme vzájemně podporovat a inspirovat a pokud jsi na žádném ženském kruhu ještě nebyla, budeš mít jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Navíc se ženami, které jdou podobným směrem jako ty, což je skvělé.

Můžete si předat spousty zkušeností, inspirace a zároveň se podpořit, pokud máte obavy.

Člověk nikdy není dokonale zralý, nikdy není na konci cesty a dostatečně moudrý, dostatečně laskavý či dokonalý. To jsou pouze naše představy. Není nutné klást si otázku, zda jsi dost a pokud si ji už kladeš, věř mi: Ty jsi dost! A ženy tě potřebují. Jsi dokonalá právě taková, jaká jsi. Jedinečná, nádherná a inspirativní. Stačí se otevřít svým darům, svému potenciálu.

Čím více žen bude žit v sesterství a opravdovosti, tím více lásky můžeme společně světu dávat. Žít více v radosti, lehkosti, tvořit nové projekty, nádherná setkání. To je skvělé. Moc se na tebe těším a ostatní ženy také. Můžeš tedy odložit své obavy. Budeme růst a kvést společně. Dovol si zářit ve své jedinečnosti. Jsi vítána a budeš přijatá.

Zvu tě do  4 denního online kurzu Staň se průvodkyní, ve kterém se dozvíš více o roli Průvodkyně a jak se na tuto cestu můžeš vydat.