Cesta „turbošneka“

naživo

V podnikání nikdo z nás moc nechce mít pomalé tempo, a když máme, dost si to umíme vyčítat. Linda Berger, koučka, lektorka finančního mindsetu a úspěšná podnikatelka, tě může inspirovat v tom, že pomalu to jde také a že je možné se takto posunout až ke snovým metám. Její větu „Vidím jen růst“ si možná mnohé ze začínajících podnikatelek napíší ke svému pracovnímu stolu.

„Má cesta k úspěchu byla jednoznačně pomalá. Říká se, že se podnikání nastartuje za 2 roky na absolutně výdělečné. Tak to má cesta rozhodně nesplňovala. Začala jsem podnikat na mateřské, neměla jsem hlídání, manžel super zaměstnaný, nebylo moc prostoru. Ale tak různě jsem si s tím experimentovala, a pak jsem zjišťovala, že různí lidé, kteří mě vůbec neznají, si to kupují, a funguje to. Proč jsem se z toho nevynervila a nepráskla s tím, bylo, že jsem viděla ten růst. Úplně pořádně jsem se rozhodla až po těch dvou letech.

„Moje pohodlí je pro mě velká priorita, a kdykoliv se dostanu do stresu, tak si říkám „Doprčic, je to to, proč jsem začala podnikat? No to ne!“ Mohu vyrůst do super výdělečného projektu za 2 roky, ale chci to vůbec? To je potřeba si říct.“

„Na růst je potřeba určitý stupeň odvahy.“

Tohle skvělé video si určitě pusť, pokud právě v podnikání začínáš, zatím o tom jen přemýšlíš, anebo už podnikáš delší dobu. Linda ti nabídne mnoho skvělých a praktických tipů, jak se nechat v podnikání vést, jak urychlit finanční úspěch a další. A také ti prozradí, co kromě velkých peněz také přináší velmi rychlý podnikatelský růst.