Neuvěřitelná moc sebelásky

Slovo sebeláska zní kolem v posledních letech často. “Jo, jo… to znám, vím, dělám. To nic není.” Opravdu? Určitě jsi přesvědčena, že tohle téma máš už v malíčku? Často zjišťuji, že když se něco opakuje pravidelně, lidé začnou mít pocit, že už je vše jasné. Pak jim položím otázku: “Co konkrétně děláš a jak se tvůj život od té doby proměnil?” A nastane ticho.

“No, mám se ráda, snažím se najít si pro sebe trochu času, koupila jsem si novou vůni, občas si zazpívám. Od té doby mívám lepší náladu. To je super.” Ano, to je určitě skvělé a úžasné. Každá troška se počítá. Radost a dobrá nálada jsou důležité. Ale nemáš pocit, že chceš ještě víc?

„Opravdová sebeláska, když ji žiješ naplno, skutečně změní tvůj život jako vichřice – od základu. Nic už nebude jako dřív. Staré vzorce se rozpadnou, nefunkční přesvědčení o sobě zmizí, otevřou se ti oči.“

Vnímat svět očima sebelásky je nádherné a pro nás ženy nesmírně naplňující. Ale nestane se to samo. Sebeláska potřebuje tvou každodenní pozornost. Je pro ženu jako voda. Potřebujeme ji každý den a potřebujeme jí hodně, protože jinak je náš život vyprahlý a umíráme žízní. 

Naopak voda a její pravidelný přísun v té nejlepší kvalitě a množství nás dokonale vyživí, naplní, osvěží a dodá tolik potřebnou šťávu a energii. Ve své knize ALCHYMIE SEBELÁSKY jsem pro tebe shrnula každodenní praxe, které jsem sama vyzkoušela já, ale i stovky žen, které prošly mými kurzy. A vím, jak skvěle fungují a jsou účinné. Můžeš si vybrat přesně ty, které s tebou nejvíce ladí, jsou ti blízké a bude pro tebe snadné zařadit je do každodenního života.

Každá z nás se nachází v jiném životním úseku. Samozřejmě pokud máš třeba malé děti nebo mnoho povinností, dlouhé a složitější praxe by pro tebe byly náročné. Neboj se, v knize najdeš i mnoho těch jednoduchých, krátkých a přesto velmi účinných. Výsledky zažiješ už po pár dnech nebo týdnech. Každá žena si v knize najde to své. 

ALCHYMIE SEBELÁSKY je jedinečným a nejobsáhlejším sebeláskovým zdrojem plným inspirace. Na jednom místě budeš mít vždy po ruce funkční návody a povzbuzení, jak o sebe pečovat a posouvat se na své cestě k absolutnímu přijetí bez podmínek, uvolnění se do své síly a otevření svému jedinečnému potenciálu. 

„Kniha je určena pro každou ženu, která chce najít svůj opravdový potenciál, svůj střed a plně se do sebe zamilovat.“

Otevřít své srdce do autentického prožívání a nekonečné lásky, kterou jako ženy tolik potřebujeme. Síla ženy je nekonečný zdroj soucitu, přijetí, laskavosti, jedinečnosti, péče i spolupráce, kterou naše společnost tolik potřebuje jako rovnováhu ke spokojenému životu nás všech. 

Potřebujeme objevit svou krásu a dovolit si být viděny ve své opravdovosti. Být volné, nespoutané umělými požadavky společnosti a starými předpisy. Žít v lehkosti a jednoduchosti. Alchymie sebelásky tě provede na tvé cestě k sobě, do svého nitra, k pochopení a přijetí sebe jako úžasné, jedinečné bytosti, kterou jsi. Sebeláska skutečně proměňuje, pojď se o tom přesvědčit.