10 přínosů knihy Alchymie sebelásky

Možná si říkáš: “Proč bych si knihu ALCHYMIE SEBELÁSKY měla vlastně kupovat.  Takových knih je. Co nového mi může přinést? Od někoho si ji půjčím, nebo zajdu do knihovny.” Ano, to určitě můžeš, ale kniha Alchymie sebelásky není román. Příběh, který si přečteš a knihu vrátíš. Je plná jedinečné a úžasné inspirace, ke které stojí za to se opakovaně vracet. Také je v ní množství praxí, které je skvělé se naučit a zařadit do svého každodenního života. Zkrátka stojí za to mít ji ve své  domácí knihovničce a opakovaně ji vytahovat.

Určitě ti bude skvělým průvodcem na tvé cestě k opravdové sebelásce. Jaké přínosy pro tebe kniha může mít? Co v ní najdeš?

1. Povzbuzení, že v tom nejsi sama, že téma sebelásky se týká nás všech a je cestou pro celý život. Vždy bude kam růst, kam jít, co proměňovat.

2. Naději, že změna je opravdu možná. Sama jsem touto cestou poznání sebe sama prošla a když se dnes ohlédnu zpět vidím, jak úžasně jsem se proměnila, kam jsem se posunula a jak velké kroky sebe-přijetí jsou už za mnou. A těším se na další, které mě čekají.

3. Fungující, léty ověřené návody pro každodenní praxi a rituály, které ti pomohou objevit svůj potenciál. Najít svá témata nepřijetí, bolesti či odmítání zasunutá hluboko po povrchem. A proměnit je ke svému prospěchu, osvobodit se a vykročit do života v radosti.

4. Nádhernou podporu na cestě ženství, která ani v dnešní době není snadná. Stále se setkává s nepochopením. Pořád jsou nám předkládány vzorce, co bychom  jako ženy měly dělat a proč. Co naopak dělat nesmíme nebo bychom neměly. Je čas už tyto svazující programy jednou pro vždy odložit.

5. Cestu, jak se vymanit z “hodné holčičky”, která se neustále snaží uspokojit ty druhé do opravdové autentické ženy, jež je sama sebou a je na to hrdá.

6. Poznání, kdo opravdu jsi a jak jedinečná jsi bytost. Díky poznání a přijetí sebe jsme schopné lépe rozumět druhým, žít spokojenější život a otevřeně komunikovat. Čím více se miluješ, tím více miluješ i své okolí. 

7. Inspiraci, jak úžasný život se ti otevře, když najdeš svůj opravdový potenciál a dary. Proto jsme tady, máme zde svůj úkol a je skvělé, když jej můžeme naplňovat a žít.

8. Prostor pro chvíle sama se sebou. První kroky, jak si v každodenním životě vyčlenit čas jen pro sebe, svůj rozvoj, péči a laskavost. I čtení je nádherný čas se sebou, který je velmi obohacující.

9. Obrovský příval energie a chuti do života v plné síle, autenticitě a jedinečnosti. Příklady táhnou. Když víš, kolika ženám se podařilo začít žít svou sebelásku, můžeš si být jistá, že i tobě se to brzy podaří.

10. Podporu a povzbuzení vydat se na cestu k sobě právě teď. Už nemusíš čekat a přemýšlet, jak na to. Stačí otevřít knihu a začít číst. Určitě velmi brzy najdeš způsoby, které s tebou rezonují, budou tě bavit a posouvat blíže k sobě.

Sebeláska je nádherná nikdy nekončící celoživotní cesta objevování sebe, která přináší obrovskou radost do života, vitalitu, nadšení a chuť měnit, co už nám neslouží a obklopovat se vším, s čím je nám dobře, kveteme, kde záříme a šíříme svou záři dál.

Jsem si jistá, že kniha Alchymie sebelásky ti ukáže správný směr a promění tvůj život způsobem, o kterém sníš.