3 tipy, jak otevřít svou mysl hojnosti

Pořád přemýšlíš, jak to udělat, aby do tvého života proudilo více hojnosti? Toužíš přestat počítat každou korunu a žít ve větší lehkosti?

Děláš, co můžeš, a přesto hojnost do tvého života stále nepřichází? Nebo jen málo?

Chceš, aby do tvého života přišla opravdová hojnost a dostatek? Ale jak na to?

  1. Mnoho žen se zasekne na pocitu, že si hojnost a peníze vlastně nezaslouží. Že nepracují dost, že se dost nesnaží, nejsou dost dobré, musí toho více umět, lépe se prezentovat, získat titul, certifikáty, tvořit kvalitněji apod. Tyhle pocity ale můžeš odložit. Napiš si je na papír a spal, nebo roztrhej na malé kousíčky a vyhoď. Hojnost je opravdu pro všechny, i pro tebe. Není závislá na dokonalosti, každodenní dřině ani snažení. Potřebuje tvé přijetí. Otevření mysli, že hojnost je tady i pro tebe, že ji potřebuješ a zasloužíš si ji. Otevři se energii hojnosti. 
  2. Dej si konkrétní cíle, kterých chceš dosáhnout a urči si kroky, které pro svůj cíl  můžeš udělat teď hned. Opět si je napiš, abys je měla hezky pohromadě, mohla si je pravidelně připomínat a pozorovat, jak se ti tvé záměry daří. Přepiš své pocity nedokonalosti, které jsi spálila a změň je na nové pocity lehkosti a většího plynutí, konkrétní cíle, částky a možnosti, jež toužíš v životě mít.
  3. Začni přemýšlet a rozhodovat se, jako by už ve tvém životě hojnost byla. Obklop se energií hojnosti. Dopřej si kvalitní vzdělání. Obklop se lidmi, kteří už ve svém životě hojnost mají. Lépe se ponoříš do naladění a energie hojnosti. Úspěch přitahuje úspěch. 

Ve svém životě můžeš dosáhnout úplně všeho, po čem toužíš. Peněz i veškeré hojnosti je na světě dostatek pro všechny. Začni malými, ale odhodlanými kroky a otevři svou mysl hojnosti – je tady pro tebe, čeká na tebe, určitě k ní dojdeš. Já ti ráda ukážu, jak se své hojnosti více přiblížit a pustit ji do svého života. Provedla jsem touto cestou již tisíce žen a jsem připravena vést i tebe.