Mohu si vysněným projektem opravdu vydělat peníze a rozjet své podnikání?

Jeden z mnoha mýtů, které kolují o podnikání je, že něčím, co tě naplňuje, není možné se uživit. Co tě baví, co ti jde a přirozeně to plyne, co jsi třeba dělala od dětství, je příliš jednoduché, samozřejmé, umí to každý a nemá ani cenu to zkoušet rozvinout do projektu.

Chápu tuto obavu, kterou ženy často na začátku svého vysněného projektu mají. Dá se třeba šitím, online programy o šití nebo o nějakých běžných, obyčejných věcech vůbec vydělat? Je to i tvá obava? Chodíš do práce, která tě nebaví jen proto, aby se náhodou nestalo, že tvé podnikání tě neuživí, že nebudeš mít dostatek? Že z jednoduchých věcí nemůže být hojnost?

Mám pro tobě skvělou zprávu. Vůbec nezáleží, jak “malou”, obyčejnou, jednoduchou nebo běžnou věc děláš. A už vůbec ne, že ji dělají i jiné ženy. O kterých si třeba myslíš, že to dělají skvěle a ty bys nedokázala být lepší. Vůbec nejde o to být lepší, nebo dokonce jedna jediná a nejlepší. Rozhodně není potřeba se srovnávat. Mnohem důležitější je být autentická, dělat své produkty a služby, poradenství, mentoring, zkrátka jakékoli podnikání opravdově, ze srdce, z toho, co opravdu umíš, máš s tím zkušenosti a naplňuje tě. 

Tvořit ze své hluboké podstaty, proto jsme tady. Být takové, jaké opravdově jsme a realizovat své dary. Všechny jsou důležité, hodnotné a potřebné. Takže i to, co se nám může zdát jako malé, je ve skutečnosti velké, i kdyby to byla jen ušitá panenka. Protože i ona může někomu vytvořit krásnější svět, přinést radost, užitek.

Věř, že to, co děláš a umíš, je důležité. Ty i tvoje práce jste skvělé a jedinečné. Tví klienti tě potřebují a ty správné, kteří tě dokáží ocenit, si vždy přitáhneš, když budeš sama sebou. Pokud si budeš věřit a také tomu, co děláš. I malé podnikatelky rozhodně mohou vydělávat velké peníze a být opravdu úspěšné. Nezapomeň si každý den připomínat větu: “Taková jaká jsem, jsem jedinečná a mí klienti mě potřebují”.

Přidej se do skupiny Alchymie podnikání a inspiruj se cestou a zkušenostmi ostatních žen. Rosteme společně. A ještě pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/