Zcela zásadní 2 otázky pro objevení svého poslání

Hledáš své poslání? Svůj smysl, své dary, své uplatnění? Jsi smutná, protože máš pocit, že ti nic nejde? Že jsi jen obyčejná holka, šedá myška, zkrátka, že neumíš nic mimořádného? Nevadí. Tento pocit má v určitou chvíli většina žen. Pojďme spolu udělat krok kousek dále. Opustit zoufalství “nic neumím” a přece jen prozkoumat, co v tobě dřímá. Protože opravdu KAŽDÁ z nás má světu co nabídnout.

Polož si 2 zcela zásadní otázky a odpovědi si zapiš:

  1. Co mě nejvíce naplňovalo, když mi bylo cca 5 let. Tedy v době, kdy jsem ještě nepřijala od svého okolí vzorce – to holčičky nedělají, s tímhle neotravuj, to je zbytečné, neužitečné, to je blbost, banalita, to umí všichni, to ti nejde apod. Když naše mysl byla ještě čistá a nadšeně jsme dělaly zcela přirozeně to, co proudilo z našeho srdce, těla i mysli. Jak jsi trávila svůj čas? Co jsi dělala nejčastěji s radostí?
  1. S jakým tématem, dotazem, prosbou o pomoc za tebou chodí lidé z tvého okolí nejčastěji? Naši přátelé a lidé, kteří s námi souzní, velmi často vědí nebo cítí, v čem je naše jedinečnost, co dokážeme skvěle a v čem jim můžeme pomoci, čím je obohacujeme. I když my to třeba děláme automaticky. Ani možná netušíme, že je to něco, co nikdo jiný neumí. Bereme to jako samozřejmost.

Zapiš si cokoli, co tě napadne, na co si vzpomeneš. I kdyby to byla úplně obyčejná věc nebo činnost. Nespěchej, dej si čas. Pak se podívej, co sis napsala. Co říkáš? Jak se cítíš, když děláš činnosti, které sis poznamenala na papír? Co prochází tvým tělem? Ano, to je ten směr. To je tvůj odrazový můstek. To je místo, kde můžeš začít a uvidíš, že najdeš, co hledáš. A já tě na tvé cestě ráda povedu. 

A na závěr pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/