Dopřej pozornost vztahům na vícegeneračním pobytu

Propojení žen několika generací – babičky, mámy a dcery má ohromnou léčivou sílu. Nezapomenutelnou hloubku, která vás navždy promění. Laskavost, která otevírá srdce a učí pochopení, přijetí a lásce, kterou všichni tolik potřebujeme. Nejen my ženy, ale celé rodiny, abychom mohli znovu obnovit domov jako místo absolutní důvěry, lásky a bezpodmínečného přijetí sebe i ostatních. Narovnat naše rodové linie, přijmout i odpustit.

Pojďte společně s dalšími ženami prožít tyto unikátní chvíle vzájemnosti. Vytvořit prostor pro bezpečné opravdové sdílení, inspiraci, důvěru a plynutí ženské energie. Na chvíli se zastavit a otevřít se, podívat se do očí, chytit se za ruce, pohladit se, obnovit pouto, být tady jedna pro druhou. 

Nic z toho není samozřejmost, která se děje v každodenním životě a to je škoda, protože ženské sdílení a porozumění je důležitý zdroj spokojeného života. V minulosti velmi často žilo více generací pod jednou střechou, ženy si vzájemně pomáhaly, pečovaly o děti, předávaly si zkušenosti, moudrost a učily se spolu vycházet. Dnes většinou žijeme odděleně, daleko, míjíme se, nemáme čas, neseme si různé křivdy a nedorozumění. 

Nyní je čas a příležitost to změnit. Odpustit si, otevřít každá svou náruč a přijmout se ve své opravdovosti. Spatřit sebe i ji. Vždyť i ona je nedílnou součástí mě samotné. Co mi předala, nesu já zase dále. Pokud ji nepřijímám, nepřijímám ani sebe. A nikdy se nebudu opravdově milovat a respektovat, dokud ji neotevřu své srdce. Bez souzení, výčitek, bolesti a křivdy. Každá z nás se snaží dělat to nejlepší. Ale ne vždy je to pochopeno a přijato. To se nezmění samo, je třeba chtít měnit to společně.

Dopřejte si prostor zastavit se a v nádherném prostředí rodinného penzionu v Hartmanicích prožít jedinečné chvíle se svou babičkou, maminkou a dcerou. Věnujte péči sobě navzájem a vztahům, které jste vytvořily. Udělejte důležitý krok k jejich uzdravení. 

Je pro vás připravené nádherné místo, kde bude o všechny také dokonale postaráno. Odpočinete si, vydechnete, načerpáte síly a zažijete neopakovatelné chvíle. Dovolte si udělat něco pro sebe a své vztahy. Zažít společně smích, radost, divokost, laskavost, upřímnost a hlavně autenticitu. Hluboké prožitky doplníme léčivými dechovými technikami, tancem, pohybem, rituály a relaxacemi. Vykročíme společně do nového života v propojení.

Je nádherné vědět, že se máte o koho opřít. Že vaše babička, máma a dcera stojí vedle vás, je součástí vašeho života a společně s vámi nese rodinné pouto, které spojuje celé generace. Pojďte prožít tento vzácný čas s námi do Hartmanic na Vícegenerační pobyt pro mámy a dcery, který se koná v březnu.

Moc se na vás těším!