Extatická ty

Kdy naposledy ses cítila opravdu oživená a plná energie? A víš, že si energii a radost v těle můžeš krásně rozproudit ty sama? Přesně tak: nemusíš čekat na lepší počasí, až přijde muž domů, příhodnější měsíční fázi nebo jakýkoliv jiný vnější impuls.

Sama sobě můžeš darovat větší zářivost, probudit své tělo, cítit potěšení, které nemusí nutně souviset se sexem, může být nezávislé na čemkoliv, co se kolem tebe děje. Je to jemná práce s tělem, která tě posune do pocitu každodenní slasti. Pojďme společně projít bránou potěšení blíž k sobě.

Asi každá z nás někdy zažila den, kdy se cítila bez energie, znuděná, vypnutá, bez života. Až ti taková chvíle zase někdy přijde, anebo právě teď – pozvi do svého těla více vzrušení. Ukážu ti, jak. Nejprve je dobré si zvědomit, že vzrušení a potěšení není za odměnu. Nemusíš s tím čekat na lepší příležitost, až se to bude víc hodit. Potěšení můžeš zažívat každý den, a když to tak bude, uvidíš, jak se ve tvém životě začne pomalu proměňovat mnoho dalších, zdánlivě nesouvisejících věcí. Tvá pleť bude zářivější, tvé okolí si všimne, že jsi „nějaká jiná“, tvůj muž tebou bude přímo magneticky přitahován, protože žena, která je uspokojená a proudí v ní jiskřivá energie, je pro muže tak neodolatelná, jako málo co jiného. Potěšení přitahuje další potěšení, navíc životní, sexuální energie je přímo napojená na energii hojnosti a peněz. Věřím, že nyní už jsem tě dostatečně naladila, abys to chtěla zkusit, a můžeme jít do akce.

Zaznamenej ty bublinky

Jako v mnoha sebeláskových praxích, i tady budeš zpočátku především trénovat všímavost. Spojuj se častěji se svým tělem a vnímej, kde ti stagnuje energie a kde jsi naopak krásně uvolněná. Zaměř pozornost do oblasti pánve a rozdmýchej v ní energii. Skvělou pomůckou k tomu může být tanec. Ideální jsou rytmické, třeba africké písně plné bubnů: rozvrť zadeček, boky, celou oblast pánve. Pokud se ti nechce tančit, můžeš to zkusit i vleže na zádech – pokrč nohy v kolenou a zadeček zvedni výš ze země. Začni s ním lehce pohupovat, můžeš jím i klepnout o zem. Vnímej signály, které ti z oblasti pánve začnou chodit, sleduj, jak se tvá energie proměňuje, víří, bublá.

Našlehej vzrušení

Až ucítíš jemné bublinky vzrušení, pozvi je dál. Zapoj dech a s každým nádechem posouvej potěšení dál do těla. Do bříška, do hrudi, do celé délky končetin a až ke konečkům prstů, do krku a hlavy. Může se stát, že ti to napoprvé půjde třeba jen do bříška a dál ne. I to je v pořádku. Promlouvej k sobě s laskavostí a ptej se svého těla, co dalšího můžeš udělat, abys našlehala drobné záchvěvy radosti do ještě většího objemu.

Z lásky k sobě a svému tělu

Stejně jako doma při tanci, můžeš sledovat vzrušení i kdekoliv jinde. Když přijde, zůstaň s ním, nepotlačuj ho, naopak si s ním hraj a zkus ho pomocí pohybu, dechu a představ rozvést do celého svého těla. Tímto způsobem si sama a kdykoliv můžeš zvedat energii, pracovat si s ní a probouzet v těle hravost, živost, lehkost. Postupně, čím víc budeš trénovat a všímat si, začneš se svým tělem lépe, častěji a přirozeně komunikovat, a to se odrazí ve všech oblastech tvého života.

Mnoho žen má tělo, se kterým nejsou až tak moc spojené, nevnímají jeho signály, a pokud už je zachytí, často je nerespektují, protože se to zrovna „nehodí“ nebo žijí v přesvědčení, že vzrušení patří do ložnice, a tak si ho zakazují cítit kdekoliv jinde. Odevzdávají klíč ke svému tělu svému partnerovi (nebo dokonce budoucímu partnerovi), a tak nejsou v potěšení a radosti svobodné, ale závislé. Ochuzují se tak o jednu velkou životní radost. Ty už teď víš, jak snadno tento vzorec změnit. Probuď své tělo a našlehej v něm energii potěšení jako šlehačku na dortu.