Dopřej si nádherný Rituál menarché return

Pojď společně s dalšími ženami vyléčit kousek své ženské duše a přijmout menstruaci jako vzácný dar a požehnání. Najít odvahu ponořit se hlouběji do svého ženství a znovuobjevit svou ženskou sílu. Budeme se společně radovat, že jsme ženy. Být ženou je něco opravdu jedinečného a úžasného. Naše tělo je dokonalé, takové jaké je a my ho můžeme objevovat a přijímat s láskou. 

Obejmout každou část svého ženství je velmi důležité pro spokojený život ve vlastním těle. Mnoha z nás tento okamžik oslavy své první menstruace nebyl dopřán. Kus naše příběhu tak stále schází. Nyní můžeš společně s dalšími ženami tento chybějící kousek doplnit a přiblížit se ještě více své celistvosti. Je to nesmírně vyživující a léčivé. Získáš také inspiraci, jak tento důležitý moment v životě ženy prožít se svou dcerou, aby už nemusela opakovat tvá stará zranění. Společně budeme ochutnávat skutečné ženské propojení, sdílení a sesterství.

Vstoupíme do Červeného stanu a vyslechneme své léčivé příběhy. Dopřej si vědomý čas pro sebe a opravdově přijmi, že tak jak jsi, jsi úplně v pořádku. Dokonalá a jedinečná, jsi milovaná a přijímaná. Vše ve tvém těle se děje přirozeně a má svůj hluboký smysl. Můžeš změnit své vnímání menstruace, prožívat ji s radostí a bez bolestí. To vše v laskavosti, jemnosti, otevřenosti a vzájemné důvěře. 

Pojďme společně vykročit do nového života sebe-přijetí a laskavosti. Být ženou je opravdový dar. V kruhu žen oslavíme naši ženskost, první menstruaci i nádherné ženské tělo, která dává život. Budeme se radovat, oslavovat, sdílet. Hluboké prožitky doplníme léčivými dechovými technikami, tancem, pohybem, rituály a relaxacemi. 

V nádherné autentické přírodě na Rusavě – Hostýnské vrchy probudíme svou divokost, archetypy v nás, ženskost a opravdovost. Setkání je vhodné pro všechny ženy, které chtějí vstoupit do své síly, odložit stará zranění a opravdově rozkvést. 

Moc se na tebe těším na Rituálu menarché na Rusavě, 17.-19. 3. 2023.