5 důvodů, proč je podnikání skvělá volba pro ženy

Někdy se ženy obávají, že podnikání není pro ně. Obzvlášť pokud jsou maminky a řeší sladění s péčí o děti, tak jsou přesvědčeny, že potřebují mít pravidelnou pracovní dobu v zaměstnání a dlouhodobé jistoty, možnost vzít si nemocenskou, když jsou děti nemocné.

Bojí se, že nebudou mít dostatek času. Že to ženy mají v podnikání náročnější. Že potřebují ostré lokty, aby obstály v konkurenci. Musí být nemilosrdné, tvrdé a zaměřené především na výkon. Jenže podnikání může být úplně jiné, více ženské, laskavé a především vycházející z hlubin tvého srdce.

Není třeba se s nikým srovnávat. Můžeš si jít v podnikání svou vlastní originální cestou. Přesně tak, jak potřebuješ.

Být autentická, opravdová, bez soupeření a srovnávání. Podnikání přináší ženám spoustu výhod:

1. Ženy mají velkou chuť pomáhat ostatním, chtějí dělat smysluplné věci. To vše můžeš i v podnikání. A sladit si to tak, aby pro tebe nebyla pomoc ostatním vyčerpávající, ale aby sis v tom našla harmonii.

2. Ženy touží po smysluplnosti a když už dávají čas práci, ať je to naplňuje. Ano, to je další důvod proč podnikat. Tvořit svůj projekt.

3. Ženy rády tvoří a spolupracují s dalšími lidmi. I k tomu je podnikání jako stvořené. Propojovat se. Je v tom síla a i pro některé ženy nečekané sesterství a hloubka.

4. Ženy se chtějí ve své práci cítit dobře, uvolněně, postupovat svým tempem, který respektuje jejich cyklus. Přesně takto můžeš podnikat. V souladu se svým rytmem.

5. Podnikání ti otevírá prostor pro neustálý rozvoj kupředu. Pokud něco nefunguje, můžeš nacházet nové, lepší, efektivnější cesty, jak být úspěšná a tvořit trvale udržitelný projekt.

💫

Ráda tě na tvé ženské cestě podnikáním podpořím a ukážu ti, jak je podnikání skvělé. Každá žena si v něm může najít přesně to, co potřebuje. Být nezávislá, mít svůj příjem a spokojené klienty. Žít své dary, své poslání, svou osobitost a realizovat své podnikatelské záměry a vize. Bude mi ctí dát podporu tvým jedinečným a úžasným vizím, přáním a touhám. Přidej se do skupiny Alchymie podnikání – sdílej, inspiruj se. Rosteme společně. A ještě pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/.