Přidej se na Kongres ženského podnikání online a zdarma >>> Stačí kliknout zde <<<

4 největší přínosy podnikání

Vyjmenovat všechno, co je skvělého na podnikání by zabralo hodně místa, ale pojďme si shrnout ty největší výhody, díky kterým v posledních letech přibývá především mezi ženami úspěšných a spokojených podnikatelek. Položila sis někdy otázku, proč bys chtěla začít podnikat? Proč si myslíš, že je to tvá cesta? 

Ty důvody jsou různé. Není to určitě pravidlem, ale mnoho žen dochází k cestě podnikání na rodičovské „dovolené“. Najednou vidí úplně jinak hodnotu svého času a změní si životní priority. Ženy chtějí více prospívat světu tím, co je opravdu naplňuje, touží dělat něco podstatného, žít své poslání a práce, která by jim nedávala smysl už nemá v životě místo.

Ženy chtějí svobodně prožívat svůj čas s rodinou, blízkými a v souladu se svými hodnotami. A mají tudíž i více motivace se do svého projektu pustit.

  1. Podnikání umožňuje plně rozvinout svůj potenciál. Využívat v práci veškerých svých darů a často i objevit další, které ti byly doposud skryté. Podnikání otevírá obrovské možnosti, jak se moci realizovat v plné síle a být prospěšná sobě i ostatním. Tvé nápady a inovace najednou nemusí odpovídat představám tvého šéfa, ředitele společnosti či principům, jak firma funguje. Můžeš zkoušet a realizovat i věci, které se na první pohled zdají nelogické nebo nepotřebné. Až vzletně řečeno ~ ženy tím, že žijí své poslání, tvoří novou zemi.
  2. Tvůj čas se vrátí zpět do tvých rukou. Můžeš s ním nakládat podle svého uvážení a potřeb. Nemusí to znamenat, že budeš pracovat méně či více než v zaměstnání. Budeš pracovat, jak si sama zvolíš. Jak budeš ty a tvé podnikání opravdu potřebovat. Což je samozřejmě zároveň výzvou, co si budeme povídat. Sladit si čas se začínajícím podnikáním je proces, který obvykle chvíli trvá a má výkyvy nahoru a dolů. Ale z dlouhodobějšího hlediska, jakmile si najdeme svůj rytmus a projdeme počáteční fází podnikání, která může být více hektické, časová svoboda rozhodně přichází. A dle záměru jednotlivých žen, někdy je časová svoboda hned od začátku podnikání jako veliká priorita a raději se rozbíhá podnikání pomaleji, postupně třeba během rodičovské „dovolené“. Čas je tvůj přítel. A v podnikání to platí extra.
  3. V rámci online expertního podnikání, které já učím, je obrovská výhoda i svoboda místa, kde práci realizujeme. Máš mnohem více možností. Pracovat na horách, v kavárně, doma z postele, při cestování po světě.
  4. Tvá “výplatní páska” nebude mít hranice. Je jen na tobě, jaké číslo na ní bude, o výši svého příjmu se postaráš ty sama. Nebude závislá na žádné cizí osobě, jejích pravidlech, náladě nebo možnostech. Ty se staneš hybatelem toku hojnosti. A tím nádherně vnitřně porosteš, protože podnikání je samozřejmě i cestou seberozvoje. A právě v tématu hojnosti a peněz se to nádherně ukazuje. I tady se můžeme z dlouhodobého hlediska bavit o úplné finanční svobodě. Která se nestane ze dne na den, ale je tu rozhodně dostupná.

Cítíš, jak skvělé je vzít život do vlastních rukou a pracovat podle svého nejvyššího potenciálu a dosahovat opravdové radosti a hojnosti? Ano, chápu. Ne pro každého je hned snadné opustit naučené vzorce a přesvědčení, převzít zodpovědnost, udělat změnu. Ale otevírá se obrovský prostor pro tvou realizaci a opravdový úspěch. A já ti budu ráda průvodkyní.

Přidej se do skupiny Alchymie podnikání – sdílej, inspiruj se. Rosteme společně. A ještě pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/.