Můžou podnikat i obyčejné holky?

Chceš změnit svůj život? Přeješ si zlepšit svou finanční situaci? Toužíš dělat práci, kterou bys milovala a zároveň v ní mohla realizovat své dary? Žít své nejvyšší poslání? Svou opravdovost? Ale napadají tě myšlenky, že nic zajímavého vlastně neumíš? Že jsi jen „obyčejná holka“? 

Když se podíváš na internet a vidíš úspěšné podnikatelky, máš pocit, že se jim nikdy nemůžeš vyrovnat? Že neumíš tak poutavě mluvit, nejsi tolik zajímavá, hezká, ani zábavná, nemáš žádné originální nápady? Že žiješ úplně obyčejný život? Také tě přepadají myšlenky, že tohle bys nikdy nezvládla? 

Zkus se na to podívat z jiné strany. Stejně jako tobě někdo připadá jedinečný, úžasný a inspirativní, tak i ty budeš pro někoho jedinečná, úžasná a inspirativní. I ty máš určitě co nabídnout. Je to stejné jako třeba s partnerem. Muže, který je pro nějakou ženu úžasný, neodolatelný a dokonalý, si jiná žena vůbec nevšimne. Co tobě připadá na jiné ženě naprosto fantastické a inspirativní, to je pro ni třeba úplně obyčejné, je to její každodennost. I jí se možná na začátek zdálo, že nemá co nabídnout.

Každý z nás má však své jedinečné dary, kterými může obohatit svět. Něco, co je pro tebe samozřejmé a obyčejné, někdo jiný vůbec neumí, je pro něj obtížné a byl by rád, aby mu s tím někdo pomohl. Co tobě jde úplně samo, to jiný dělá složitě hodiny a stejně nedojde k uspokojivému výsledku. 

Takže ano, mám pro tebe skvělou zprávu! Určitě mohou podnikat i obyčejné holky. Nikdo totiž není obyčejný, pokud žije opravdově sám sebe a své dary. Každý člověk je jedinečný, schopný, má své úžasné talenty. Má ostatním co nabídnout, když se tomu opravdu věnuje a své dary rozvíjí. Pokud svou jedinečnost najde a dovolí si ukázat ji ve své plné kráse. Rozhodně i ty. 

Můžeš tedy zahodit své obavy, nejistotu, strach, i všechny myšlenky na to, že jsi jen obyčejná holka, která nemá ostatním co nabídnout. Odlož je a vydej se na cestu ke své jedinečnou a dovol si opravdově zářit. Tvá záře oslní i ostatní a přitáhne je k tobě. Přidej se do skupiny Alchymie podnikání – sdílej, inspiruj se. Rosteme společně. A ještě pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/.