Ženský kruh jako zážitek pro každou ženu

Ženské kruhy jsou úžasným zážitkem, které se konají tisíce let. Ať už se jedná o jednodenní akci nebo víkendový pobyt, jde o prožitek, ale i samotné sdílení v bezpečném prostoru. Ženské kruhy zajisté měly mnoho podob a mohly být u tvoření, práce, po náročném životním prožitku. To, co na kruzích zažíváme tak silně, je právě proces sdílení a naslouchání. Přítomné ženy nenabízejí rady, nesoudí, vnímají a soucítí. Nejedná se o terapii, ale prostor, kde se ženy cítí vyslyšeny, nehodnoceny. Smyslem, není vyřešit problém, ale samotná úleva, pochopení, uznání a objetí. A to hlavně velmi často vyřeší i daný „problém“, změní situaci, ukáže nám nové úhly pohledu, nastane přijetí.

Poslechni si rozhovor s Terezou Mazánkovou, certifikovanou průvodkyní Alchymie ženy, ve kterém sdílí své osobní pocity z ženských kruhů. Proč se Terka rozhodla stát se průvodkyní pro ženy? Pro koho jsou ženské kruhy vhodné? A co znamená je organizovat? To vše se dozvíš tady:

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Víc o Terce TADY.

Pokud tě téma ženských kruhů láká, připravila jsem pro tebe 4denní online kurz Staň se průvodkyní, ve kterém se dozvíš více o roli Průvodkyně a jak se na tuto cestu můžeš vydat.