V ženském kruhu se mi otevřela vlastní ženská tvořivost a hravost


Rozhovor s Míšou Jones, lektorkou jógy, která provází ženskými kruhy na Mallorce a je autorkou projektu Lehkost ženství. Míša se ve svém osobním sdílení o kurzu rozpovídala o nadšení, radosti a rozproudění vlastní kreativity, která se jí díky Škole pro průvodkyně otevřela. Zamilovala si energii žen a ukotvila se v roli průvodkyně. Získala větší sebejistotu a ujasnila si své kompetence.

Možná Tě rozhovor bude inspirovat k akčním krokům a Ty se rozhodneš najít si svůj podporující ženský kruh, nebo se připojíš k Míši do skupinky Lehkost ženství?

Současný svět potřebuje ženy, které stojí ve své síle a inspirují ostatní ženy, zapálit v sobě oheň, který bude svítit ostatním ženám na jejich cestu.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Pod projektem Alchymie ženy běží půlroční kurz Škola pro Průvodkyně, který podporuje, předává zkušenosti a techniky pro vedení ženských kruhů a rituálů. Jedná se o transformační kurz k probuzení Tvé intuice, kreativity, sesterství, získání sebejistoty a otevření srdce pro práci se ženami. Kurz je určen pro úplné začátečnice i pro zkušenější ženy, které by rády načerpaly další inspiraci.

Více informací o Míši TADY.

Pokud chceš vědět, co znamená být průvodkyní a jak s ženskými kruhy začít, připravila jsem pro tebe 4denní kurz STAŇ SE PRŮVODKYNÍ, začínáme 18. 11. 2022.