Kdyby tvoje yoni mohla mluvit…

Už tě někdy napadlo navázat komunikaci se svou yoni? Zeptat se jí, jak se cítí, co potřebuje, jak se má? Pokud se ti to zdá trochu zvláštní nebo jsi zatím nad něčím takovém vůbec neuvažovala, pojď se tomu otevřít a alespoň to zkusit. Být v kontaktu se svým tělem je léčivé a tvá yoni touží po péči a pozornosti, a za ní se ti odmění proudícím potěšením a jiskřivou životní energií.

Slovo „yoni“ pochází ze sanskrtu, označuje ženské lůno a v překladu znamená „posvátný prostor“. Naše lůno je skutečně posvátným prostorem, místem, odkud nám plyne životní síla, kreativita, hojnost a plodnost. Chceme-li podpořit tok všech těchto energií v našem životě, je třeba se více spojit se svou ženskou esencí a se svým lůnem. Rozhovor s yoni k tomu může být skvělým nástrojem.

Co by ti řekla tvá yoni, kdyby mohla mluvit?

Dotýkej se mě častěji
Mám ráda, když cítím tvou plnou pozornost. Čím častěji se mě dotýkáš, tím jsem spokojenější. Nech se vést svým pocitem, jaké doteky zrovna potřebuji.

Dovol mi vidět Slunce i Měsíc
Mám ráda, když jsem na vzduchu. Když ležíš u moře s roztaženýma nohama a cítím silný slaný vítr. Když si nahá lehneš do trávy a necháš mě prohřívat slunečními paprsky. A mám i jedno tajemství – když jsem otevřená v noci, ve tmě, na Měsíc, pak se rozletím do celého Vesmíru.

Dívej se na mě
Nejen jednou, ale častěji. Vezmi si zrcátko a zkoumej mě. Obdivuj moji jedinečnost a originalitu. Zkoumej mě po porodu, po menstruaci, po napařování, po milování, před milováním… Všímej si, jak se mění můj tvar nebo barevný odstín. Oceň mou krásu.

Mluv se mnou i o mně hezky
Dávej mi hezká jména – anebo mi vyber jen jedno. Yoni – svatyně.

Nech mě téct
Dovol mi, abych se uvolnila a jako vodopád pouštěla čisté léčivé vody ven. Dokážu uvolnit a propustit z tvého těla vztek, strach, frustraci i bolest. Očišťuji tě.

Uzdrav mě
Nesu v sobě všechny rány, které máš i v srdci. A někdy mě bolí a svírají mě. Hlaď mě, masíruj, pozorně laskej a společně tyto rány a jizvy proměníme ve volnost, živost a radost. Všechny emoce, které se při tom vyplaví, nech volně odejít, s vděčností, že uvolnily prostor pro příjemnější prožitky a pocity.

Ptej se mě, když se rozhoduješ
Moudrost ve mně ukrytá ti může pomoci v důležitých životních rozhodnutích. Zvažuješ, zda změnit zaměstnání, začít podnikat, koupit dům nebo třeba něco jiného? Zeptej se mě a pozorně naslouchej. Povedu tě za radostí a vzrušením.

Buďme ve spojení
Uvnitř mě je schovaná silná energie tvoření. Uvolníme ji společně, ale je potřeba, abys na mě měla čas, prostor a dávala mi přijetí a lásku. Nezapomeň na mě. Jsem tvým zdrojem, tvojí pra-sílou.

Pojďme společně rozpustit tabu o tom, že dotýkat se svých intimních partií je nevhodné nebo nepřijatelné. Dovol si milovat a přijmout celé své tělo a každou jeho dokonalou část. Až se zeptáš své yoni, jak se cítí a co potřebuje, až s ní navážeš rozhovor, poděkuj si za to, že jdeš hlouběji sama k sobě a že si za to stojíš.

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."