Online kurzy jako příležitost nejen pro začínající podnikatelky

Množství online kurzů, které v posledních dvou letech vzniklo, je obrovské. Nabídky se na nás valí ze všech možných kanálů, což může být občas zahlcující. Na druhou stranu, jedná se o nový typ vzdělávání se v oblastech a témat od lidí, které bychom neměli šanci jinak poznat. A v té záplavě kurzů můžeme najít takový, který bude přesně pro nás a v našem seberozvoji nás posune zase o něco dál, od již klasických jazykových a předporodních kurzů přes pletení čelenek a logopedii až po to, jak se naučit takový online kurz vytvořit a úspěšně ho prodávat a pomáhat ostatním.

Díky celosvětové situaci mnoho lidí ztratilo práci, byli vyhnáni z offline světa do online světa, což otevřelo zcela nové dveře a příležitosti, jak pro zaměstnance, zaměstnavatele a hlavně pro podnikatele a podnikatelky. Zejména žen je v tomto novém online světě hodně a já to vnímám jako úžasný pokrok, kolik žen začalo podnikat a vzdělávat se. Obrovské množství žen objevilo své poslání,  jde s kůží na trh a vystupují ze svých komfortních zón, kde byly několik let nespokojené se svou prací a se svým životem. Rozhodly se pro změnu a začínají s ní u sebe.

Vnímám to jako skvělý důkaz toho, že se naše společnost začíná měnit, že ženy povstávají, chtějí být finančně nezávislé a nenechat podnikatelský svět pouze mužům a mužským pravidlům, což po mnoho let bylo společenským stereotypem a co si budeme povídat, hodně žen s tímto nastavením bylo spokojených. A ano, je to nové, je toho kolem nás moc, ale i to pomine, jedná se o první velkou vlnu a my si na to zvykneme a za pár let už nám to ani nepřijde. Stojíme na začátku něčeho nového a máme úžasnou příležitost společně k této změně přispět.  

Můžeme společně vybudovat ženskou verzi online podnikání, protože jsme ženy a z principu fungujeme jinak a je to tak v pořádku. Vždyť současný podnikatelský svět je postaven na pravidlech, která vytvořili muži a v principu nám říká, že abychom uspěly, musíme mít ostré lokty a pracovat od rána do večera. Takto to máme v sobě nastavené a většina z nás si to stále myslí. Já to chci změnit a ukázat světu, že ženské podnikání může být úspěšně i bez ostrých loktů a propracovaných večerů.

Pojď se podívat na ty kvanta online kurzů kolem tebe jako na ženy, které prozřely, roztahují svá křídla a rozhodly se změnit svoji realitu, aby se staly součástí něčeho mnohem většího a podnikatelský svět pomohly otevřít tolika ženám, kolik jen bude zapotřebí, aby si i ty jednou našla takový kurz, který ti může změnit život a posunout tě tam, kam si vždycky chtěla.

  • Online kurzy jsou na vzestupu a jejich popularita ještě více poroste, protože lidé si oblíbili možnost se vzdělávat v tom, co je baví anebo se naučit něco nového. Zde je tvá příležitost lidem kolem tebe pomáhat a zpříjemnit jim jejich život.
  • Nenech se zastavit přesvědčením, že online kurzů je na trhu moc a lidé jsou přehlcení a už nemá cenu něco dalšího tvořit. Každá žena je jedinečná, má svůj způsob, jakým předává své dary a jakým způsobem oslovuje klienty, kterým chce a může pomoci.
  • Nemělo by tě ani zastavit to, pokud netušíš, jak takový online kurz vůbec postavit. To, že nejsi vystudovaná účetní či nejsi technický typ, není dnes už žádnou překážkou. Připravila jsem cestu pro úspěšné vybudování online kurzu i jeho zaplnění spokojenými klienty – Alchymie ženského podnikání.

Berme vzestup online kurzů jako začátek úžasné cesty, kterou ženy vstupují na velký trh, kterému donedávna vládli muži a pojďme to společně měnit tak, aby ženy úspěšně podnikaly vedle mužů a vytvářely tolik online kurzů, kolik jich ke změně bude potřeba. Ráda Tě touto cestou provedu v kurzu Alchymie ženského podnikání.

Tento kurz je právě teď uzavřen. Přidej se do skupiny Alchymie podnikání a případný další jeho ročník ti neunikne. A ještě pro tebe mám afirmace hojnosti jako dárek: https://alchymiezeny.cz/afirmace-hojnosti/.

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."