Stoupnout si naplno do role průvodkyně a objevit vlastní jedinečnost

Rozhovor s lektorkou Školy pro průvodkyně a dlouholetou průvodkyní, Veronikou Velehradskou, která na svých ženských kruzích kombinuje své mnohaleté zkušenosti a ukazuje ženám krásu ženského kolektivu, sesterství, sdílení a sounáležitosti, která je pro ženy velmi důležitým aspektem na cestě životem.

Veronika se věnuje individuálním konzultacím, rodinným konstelacím, kineziologii a seberozvojovými kurzy pro ženy. Se svým manželem jsou autory projektu Spojeni s přírodou, ve kterém ukazují ženám i mužům, jak díky jednoduchým rituálům, meditacím a technikám, může každý z nás snadno proměnit svůj život k lepšímu.

Ve Škole pro průvodkyně si ujasnila svůj směr, plně si stoupla do své jedinečnosti a naučila se kombinovat aktivity a znalosti, které za všechny ty roky pořádání ženských kruhů nasbírala.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Více informací o Veronice TADY.

Pod projektem Alchymie ženy běží transformační kurz Škola pro Průvodkyně, který podporuje, předává zkušenosti a techniky pro vedení ženských kruhů a rituálů.

Pokud tě téma ženských kruhů láká, připravila jsem pro tebe 4denní online kurz Staň se průvodkyní, ve kterém se dozvíš více o roli Průvodkyně a jak se na tuto cestu můžeš vydat.