Nastavení mysli jako klíč k hojnosti v jakékoliv situaci

Ať už je tvoje současná finanční situace jakákoliv, ať už stojíš na jakémkoliv místě ve svém životě, ve kterékoliv jeho fázi, vždy je možné se posunout dál, a pokud teď nemáš dostatek peněz, vždy je možné to změnit. Základem je nastavení naší mysli, náš vztah k penězům. A pokud tě teď napadlo, že změnit své myšlení je těžké, věz, že jsi podlehla sabotujícímu přesvědčení. Necháš se jím zastavit, nebo si dovolíš jít dál?

Když se nám nedaří, nevyděláváme tolik, kolik bychom si přály, ať už v zaměstnání nebo podnikání, máme tendenci hledat důvody v sobě – že jsme něco pokazily, nepracujeme dost dobře, musíme ještě více studovat nebo si to nějak více zasloužit. Často pak můžeme podlehnout dojmu, že bohatství prostě není pro nás, že nejsme „vyvolené“, že dál se jít prostě nedá. Když se těmito myšlenkami necháme zastavit, tak se pro nás stanou realitou: DÁL TO NEJDE. VÍC PENĚZ NEVYDĚLÁM.

A co kdybych ti řekla, že vše, co potřebuješ změnit, je tvůj úhel pohledu? A že možnost žít v nádherné finanční hojnosti je naprosto reálné i pro tebe? Že je to ve tvých rukách?

Mně se to podařilo, jsi na řadě

Kdo zná můj podnikatelský příběh, ví, že jsem v dřívějším projektu prošla vážnou finanční ztrátou, velikým propadem, který se udál nečekaně a během krátké doby. V ten okamžik jsem stála před rozhodnutím, zda to vzdám, všechno zabalím, projdu insolvenčním řízením, anebo zda zapracuji na sobě, ovládnu své myšlení a otočím ho ve svůj prospěch. Rozhodla jsem se jít dál, cesta to nebyla jednoduchá, ale vše dobře dopadlo, a nyní mám nádherně ziskový projekt a žiji v celkové hojnosti. Nenechala jsem se zastavit svou myslí a pokračovala jsem dál, s denní prací na svém myšlenkovém nastavení a dalšími podnikatelskými krůčky.

A tato otočka, změna vlastních představ o sobě a svých finančních možnostech je možná a existuje i pro tebe. Stačí se jí otevřít. Zvu tě, aby ses setkala sama se sebou jako bohatou ženou, ženou v hojnosti, abys samu sebe uviděla jako tu, která vydělává víc peněz, tolik, kolik chceš a potřebuješ. Nemusíš si je zasloužit, prostě tu pro tebe jsou. Zboř bariéru mezi tebou a tvou představou milionářky, představ si svůj život v bohatství. Jaký je?

Rozhodni se začít

Skvělou praxí, kterou můžeš udělat hned a vykročit na cestu finančního dostatku, ba i nadbytku, je tato. Vyber si z bankomatu tolik peněz, kolik můžeš, a dej si je doma na nějaké viditelné místo, kolem kterého často procházíš. Můžeš si je naaranžovat na psací stůl, připevnit na magnetickou tabuli, vložit do košíku a dát tam, kde jej budeš často míjet. Všímej si, co to s tebou dělá, jaké tě napadají myšlenky, když tam tvé peníze takto jsou, jaké z toho máš pocity. A kdykoliv tě napadne negativní myšlenka nebo emoce strachu, úzkosti či obav – změň to. Poděkuj penězům, že tu s tebou jsou, uvědom si, jak báječný je život, když jich máš hojnost, jak ti zkrášlují a obohacují tvé dny. Můžeš si s nimi povídat, napsat jim dopis, nebo svůj nový pocit vděčnosti a lásky k penězům namalovat na papír.

Taky jsi v dětství slýchávala, že peníze jsou špinavé a když se jich dotýkáš, máš si pak umýt ruce? Nyní toto nefunkční přesvědčení můžeš změnit. Polož si peníze na své tělo, pomazli se s nimi a užij si to, že si s nimi jdeš tvořit nový vztah.

Začni nově stavět svou realitu teď hned, nečekej na dokonalé podmínky, a rozhodni se pro hojnost.
V každé chvíli můžeš začít milovat peníze a podpořit jejich proudění do tvého života.

Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."