Co by nám řekla vagína, kdyby mohla mluvit?

Pro zamyšlení dávám pár příkladů, ale až si je přečtete, běžte se své vagíny raději zeptat.
Třeba má pro vás vzkaz úplně jiný:-)

  1. Hrej si se mnou častěji
    Mám ráda, když se mě dotýkáš a čím častější to je, tím více se cítím spokojená
  2. Dovol mi vidět slunce i měsíc
    Nechci být pořád pod oblečením. Mám ráda, když jsem na vzduchu. Když ležíš u moře s roztaženýma nohama a já cítím silný slaný vítr. Když si nahá lehneš na sluníčko a mě celou zahřeje. A mám i jedno tajemství – když jsem otevřená v noci, ve tmě, na měsíc, pak se rozletím do celého Vesmíru.
  3. Dívej se na mě
    Nejen jednou, ale častěji. Vezmi si zrcátko a zkoumej mě. Obdivuj moji jedinečnost a originalitu. Zkoumej mě po porodu, po menstruaci, po napařování, po milování, před milováním….
  4. Mluv se mnou hezky
    Dávej mi hezká jména – anebo mi vyber jen jedno. Yoni – posvátná brána.
  5. Nech mě téct
    Dovol mi, abych se uvolnila a jako vodopád pouštěla čisté léčivé vody ven.
  6. Uzdrav mě
    Nesu v sobě všechny rány, které máš i v srdci. A někdy mě bolí a svírají mě. Hlaď mě, masíruj, pozorně laskej a společně tyto rány a jizvy proměníme ve volnost, živost a radost.
  7. Dělej si na mě čas
    Pravidelně. Uvnitř mě je schovaná silná energie tvoření. Uvolníme ji společně, ale je potřeba, abys na mě měla čas, prostor a dávala mi přijetí a lásku.CHCETE SE VÍCE PONOŘIT DO ŽENSKÉ ALCHYMIE?
    PODÍVEJTE SE NA NAŠE KURZY. Zdroj obrázků: Pinterest
    Inspirováno videem a článkem zde. 
Lucie je přední česká mentorka žen, vizionářka, spisovatelka a úspěšná expertní podnikatelka zaměřující se na ženský seberozvoj. Založila projekt Alchymie ženy, kde během šesti let prošlo jejími kurzy a programy přes 100 000 žen. Skrze své online kurzy pomáhá ženám najít své poslání, rozjet ziskové online podnikání a probudit ženskou energii a sebelásku. "Jsem nadšená z toho, že pomáhám tisícům žen říkat svoji pravdu, stát ve své síle, plnit si svá přání, vytvářet život svých snů a žít ve svobodě."